Veggie goat cheese pizzas, used a portabella cap instead of crust. Pesto for the sauce . Turned out great . Very few calories.
|
1258 kcal
|
Fett: 62,03g | Eiw: 52,33g | Kohlh: 130,12g.
Frühstück: Spinach , HEB European Muesli , Corn, Kraft 3 Cheese Mexicana Shredded Cheese, Egg White . Mittagessen: Grape Tomatoes, Portabella Mushrooms , HEB Crumbled Goat Cheese, 365 Basil Pesto, Parmesan Cheese (Shredded) , Hannaford Asparagus Spears. Snacks/Sonstiges: Blue Diamond Smokehouse Almonds. mehr...
|
|
Kommentare
You are a genius! These look amazing!
23 Jul 18 vom Mitglied: mrsroboto
|
23 Jul 18 vom Mitglied: Princess62883
|
O.M.G. Did you precook the portabella caps? Sounds amazing!
23 Jul 18 vom Mitglied: crazy8cottage
|
Yes I rubbed with olive oil and baked for about 15 min then added topping and baked another 10-15 min.
23 Jul 18 vom Mitglied: robadamsjr
|
Got idea from Yummly app. I wish I’d thought of it 😂
23 Jul 18 vom Mitglied: robadamsjr
|
23 Jul 18 vom Mitglied: Berni D
|
23 Jul 18 vom Mitglied: Mjgh06
|
I do too. I actually prefer the portobello caps now over dough or bread. Funny how taste changes over time. When the thing I had to do became the thing I wanted to do, life got much easier! :-) Yummy dinner.
24 Jul 18 vom Mitglied: TtinaBee
|
Looks very Delicious. I have to try this.
24 Jul 18 vom Mitglied: MsEagle76
|
24 Jul 18 vom Mitglied: birdyslady
|
24 Jul 18 vom Mitglied: reemakkad
|
great idea!! I'm saving this
24 Jul 18 vom Mitglied: Tee&Gizmee
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
robadamsjr's Gewichtsverlauf
|