Liver and roasted fennel! you know youre jealous
|
1446 kcal
|
Fett: 109,54g | Eiw: 67,10g | Kohlh: 50,82g.
Frühstück: Lard, BelGioioso Aged Asiago Cheese, Fried Egg, Cooked Spaghetti Squash. Mittagessen: 365 Organic Tahini, Parsnips, Chinese Cabbage (Bok-Choy, Pak-Choi), Olive Oil, Carrots, Chicken Skin, Chicken Thigh. Abendessen: Butter, America's Choice Bacon Thick Sliced, Fennel Bulb, Birds Eye Riced Cauliflower, Beef Liver (Cooked, Pan-Fried). Snacks/Sonstiges: Coffee, Butter. mehr...
|
|
Kommentare
What kind of liver? I am not that jealous. LOL
04 Feb 19 vom Mitglied: liv001
|
Love liver! Looks delicious!
04 Feb 19 vom Mitglied: Horseshu1
|
Love liver... Yes, jealous
04 Feb 19 vom Mitglied: FullaBella
|
04 Feb 19 vom Mitglied: pcgw
|
What a great idea!! I will have to try that!
04 Feb 19 vom Mitglied: rmoskinny
|
04 Feb 19 vom Mitglied: tiffany1908
|
I wish i liked liver. I have struggled with anemia, and nothing like liver for iron.
05 Feb 19 vom Mitglied: jengetfit123
|
You can have all the liver you want... I'd take the fennel though. That looks yummy.
05 Feb 19 vom Mitglied: newgrl
|
05 Feb 19 vom Mitglied: Keilin_4
|
I love liver, especially with grilled onions on top. I'm skipping the gravy, for now.
05 Feb 19 vom Mitglied: To145
|
05 Feb 19 vom Mitglied: kclab
|
That looks so awesome! I love liver.
05 Feb 19 vom Mitglied: Nanofgoat
|
I am... you don't see liver very often. i love it.
05 Feb 19 vom Mitglied: Pixie68
|
Thanks, everyone! Liver very good for me (and everyone else too): lots of iron and Vit A. This was grassfed beef liver from a local farmer.
05 Feb 19 vom Mitglied: snakeyjane
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
snakeyjane's Gewichtsverlauf
|