Wiegen Eintrag (keine Notizen) für 20 September 2016
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101,9 kg
Bisher verloren: 3,8 kg.
Still to go: 40,6 kg.
Diät befolgt: 100%.
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Diätkalender ansehen, 20 September 2016:
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1398 kcal
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Fett: 99,42g | Eiw: 96,55g | Kohlh: 23,59g.
Frühstück: Coffee. Mittagessen: Organic Valley Organic Cream Cheese, Pink Salmon (Solids with Bone and Liquid, Canned). Abendessen: Farmers' Creamery Organic Authentic Lowfat Cottage Cheese, Woodstock Farms Organic Yellow Mustard, Applegate Farms The Great Organic Hot Dog. Snacks/Sonstiges: Nordic Naturals Arctic Cod Liver Oil, Sundown Naturals Magnesium 500mg, Nature's Bounty Evening Primrose Oil, Spring Valley B6, Now Foods Zinc Picolinate, Now Foods P5P, Olive Oil, Cooked Rutabaga. mehr...
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Verlust von 2,5 kg pro Woche
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Kommentare
20 Sep 16 vom Mitglied: Normadale
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Going down again, good going!
20 Sep 16 vom Mitglied: PhillySue
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20 Sep 16 vom Mitglied: JockoT
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Green arrows always good!
20 Sep 16 vom Mitglied: warrenwinter
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20 Sep 16 vom Mitglied: erikahollister
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20 Sep 16 vom Mitglied: 0alanna0
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Love the new pic! Keep going!
20 Sep 16 vom Mitglied: mskestrela
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20 Sep 16 vom Mitglied: Befitforme25
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20 Sep 16 vom Mitglied: Mistybenner
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20 Sep 16 vom Mitglied: HCB
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Love the profile profile pic! so regal!👸
20 Sep 16 vom Mitglied: bdmgoggins
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I confessed to my daughter today that I am having mad desires for toasted white bread. I told her the only reason I don't eat ot TODAY, is that I would have to log it, post a gain, and my fs buddies would know. So, thanks for your continued support. It really helps ☺
20 Sep 16 vom Mitglied: LadyinDenim
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Love those melting-away double chins. Nice to regain a jaw line!
20 Sep 16 vom Mitglied: erikahollister
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20 Sep 16 vom Mitglied: DMZur
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I know exactly what you mean abut the toast, logging it would feel terrible. Good for you on the chins!
20 Sep 16 vom Mitglied: PhillySue
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LadyinDenim's Gewichtsverlauf
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