Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Frühstück
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Israelisch eiergerecht.
Zutaten
Anleitung
- Snijd de groenten in stukjes. Fruit de ui en knoflook in de kokosolie. Voeg na enkele minuten de paprika's en champignons toe. Voeg de tomatenstukjes toe, evenals de komijn, paprikapoeder en cayennepeper.
- Laat 10 minuten zachtjes sudderen. Maak op smaak af met zout en peper. Maak 4 holletjes en breek in elk holletje een ei. Laat de eieren gaar worden en bestrooi met bieslook (of peterselie of basilicum).
- Je kunt evt ook verkruimelde feta erover strooien.
115 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
jammer dat het een recept voor 4 personen is, als alleenstaande begin ik hier niet aan en maak ik er een variant van voor 1 persoon
31 Okt 21 vom Mitglied: gerardvan seer
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 173 Kalorien in 1 Portion Shakshuka.
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Kalorien Analyse: 42% fett, 37% kohlh, 21% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
723 kJ
9%
173 kcal
Fett
8,63g
12%
Gesättigte Fette
4,468g
22%
Einfach ungesättigte Fette
2,017g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,066g
Kohlenhydrate
17,1g
7%
Zucker
7,76g
9%
Ballaststoff
4,3g
Eiweiß
9,76g
20%
Salz
0,18g
3%
Cholesterin
186mg
Kalium
646mg
32%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (37%)
Fett (42%)
Eiweiß (21%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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