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vom Mitglied: slash
Roasted Red Pepper Soup
A very "red" soup with peppers and tomatoes.
Zutaten
Anleitung
- Place the peppers skin side up, and the tomatoes, cut side up in a roasting tin.
- Drizzle with 2 teaspoons of olive oil, sprinkle with sugar and basil.
- Season and roast for 1 hour at 190 °C (375 °F).
- Meanwhile, gently cook the onion and garlic in remaining oil, cover for 15 minutes.
- Add contents of roasting tin and stock, cover and bring to the boil.
- Cool and puree. Season and serve either warm or chilled, sprinkle with basil.
- Note: based on a recipe that was served at Posh & Becks wedding breakfast.
38 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
absolutely delicious, will be having it again
11 Mrz 12 vom Mitglied: Pusscat123
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this is SBD friendly, but you would have to use sugar substitute
23 Jan 11 vom Mitglied: mdaley40
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Gesund, lecker und einfach zuzubereiten.
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Lecker, einfach und gesund.
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Schnelles, leckeres und ballaststoffreiches Rezept. Eine Portion entspricht 2 Scheiben Brot.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 119 Kalorien in 1 Portion Roasted Red Pepper Soup.
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Kalorien Analyse: 36% fett, 54% kohlh, 10% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
496 kJ
6%
118 kcal
Fett
5,16g
7%
Gesättigte Fette
0,734g
4%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
3,338g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,786g
Kohlenhydrate
17,32g
7%
Zucker
9,19g
10%
Ballaststoff
4g
Eiweiß
3,11g
6%
Salz
1,11g
19%
Cholesterin
0mg
Kalium
595mg
30%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (54%)
Fett (36%)
Eiweiß (10%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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