Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 35 Minuten
Mahlzeit Typ:
Desserts
Snacks
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Jazsko
Coconut Cake with Fruit
A cheap to make cake which is low fat and egg free.
Zutaten
Anleitung
- Preheat oven to 340° F (170 °C). Prepare a loaf tin with baking paper or spray oil and flour.
- Mix all ingredients together in a bowl and pour mixture into prepared loaf tin.
- Bake in oven for approximately 35 minutes or until turning slightly golden on top.
- Allow to cool and serve.
- Note: different fruits such as apricots, pineapple and sultanas can be used. For a different flavor use mixed frozen berries.
85 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
I agree with the previous comment. I made it with 1/4 cup of sugar and it was great. I also soaked the dried fruit in rum for half an hour, it tastes awesome! Will make again and recommend!
06 Mrz 13 vom Mitglied: m111
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Very good, however way too sweet. Will make again, but cut the sugar down to only 1/4 cup or possibly no additional sugar.
05 Mai 12 vom Mitglied: ch1ckpea
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 176 Kalorien in 1 Portion Coconut Cake with Fruit.
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Kalorien Analyse: 15% fett, 79% kohlh, 6% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
737 kJ
9%
176 kcal
Fett
3,1g
4%
Gesättigte Fette
2,558g
13%
Einfach ungesättigte Fette
0,201g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,101g
Kohlenhydrate
36,27g
14%
Zucker
23,27g
26%
Ballaststoff
2,1g
Eiweiß
2,68g
5%
Salz
0,43g
7%
Cholesterin
1mg
Kalium
144mg
7%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (79%)
Fett (15%)
Eiweiß (6%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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