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Portionen:
10 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
35 Minuten
Mahlzeit Typ:
Desserts
Snacks
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: Jazsko

Coconut Cake with Fruit

A cheap to make cake which is low fat and egg free.

Zutaten

Anleitung

  1. Preheat oven to 340° F (170 °C). Prepare a loaf tin with baking paper or spray oil and flour.
  2. Mix all ingredients together in a bowl and pour mixture into prepared loaf tin.
  3. Bake in oven for approximately 35 minutes or until turning slightly golden on top.
  4. Allow to cool and serve.
  5. Note: different fruits such as apricots, pineapple and sultanas can be used. For a different flavor use mixed frozen berries.
85 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
I agree with the previous comment. I made it with 1/4 cup of sugar and it was great. I also soaked the dried fruit in rum for half an hour, it tastes awesome! Will make again and recommend!
user vote
06 Mrz 13 vom Mitglied: m111
Very good, however way too sweet. Will make again, but cut the sugar down to only 1/4 cup or possibly no additional sugar.
user vote
05 Mai 12 vom Mitglied: ch1ckpea

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 176 Kalorien in 1 Portion Coconut Cake with Fruit.
Kalorien Analyse: 15% fett, 79% kohlh, 6% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
737 kJ
9%
176 kcal
Fett
3,1g
4%
Gesättigte Fette
2,558g
13%
Einfach ungesättigte Fette
0,201g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,101g
Kohlenhydrate
36,27g
14%
Zucker
23,27g
26%
Ballaststoff
2,1g
Eiweiß
2,68g
5%
Salz
0,43g
7%
Cholesterin
1mg
Kalium
144mg
7%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
vom ETB*
(176 kal)
9% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (79%)
 
Fett (15%)
 
Eiweiß (6%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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