Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Frühstück
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Good for all phases of South Beach and weight Watchers.
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C). Spray au gratin dish with non-stick cooking spay and set aside.
- In medium bowl, using an electric mixer or whip, beat egg whites and salt until stiff.
- Beat egg substitute slightly, then fold into egg whites.
- Spread half the mixture in the prepared dish. Split the whole chilis (like Ortega whole green chili) and lay flat on top of the egg mixture.
- Sprinkle with cheese (1/4 cup per serving, like Sargento's reduced fat 4 cheese Mexican blend). Spread remaining egg mixture on top to make an even layer.
- Bake until golden brown and center is set, 20-25 minutes.
- Serve with salsa, if desired.
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Rezensionen
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 105 Kalorien in 1 Portion Chile Relleno.
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Kalorien Analyse: 28% fett, 14% kohlh, 58% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
437 kJ
5%
104 kcal
Fett
3,2g
5%
Gesättigte Fette
1,448g
7%
Einfach ungesättigte Fette
0,879g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,64g
Kohlenhydrate
3,67g
1%
Zucker
1,08g
1%
Ballaststoff
0,8g
Eiweiß
14,76g
30%
Salz
1,51g
25%
Cholesterin
6mg
Kalium
266mg
13%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (14%)
Fett (28%)
Eiweiß (58%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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