Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 15 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Greymist
Fennel Shrimp Chowder
A creamy shrimp and spring vegetable soup.
Zutaten
Anleitung
- Rinse shrimp and pat dry with paper towels. Set aside.
- Cut off and discard upper stalks of fennel, reserving some feathery leaves for garnish. Remove wilted outer layer of stalks and cut off a thin slice from base. Finely chop fennel bulb.
- Snap off and discard woody bases from asparagus. Scrape off scales. Cut asparagus into one inch long pieces.
- In a large saucepan combine chopped fennel, chicken broth, potato, leek, salt, and black pepper. Bring to a boil then reduce heat. Cover and simmer for 8 minutes.
- Add asparagus and sweet peppers. Bring to a boil.
- In a small bowl combine half-and-half and corn starch. Add to saucepan.
- Add shrimp. Cook and stir until thickened and bubbly. Cook and stir about 2 minutes more or until shrimp are opaque.
- Garnish individual servings with fennel leaves.
115 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Filling for very few calories. Very good soup.
20 Mrz 12 vom Mitglied: Greymist
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 233 Kalorien in 1 Portion Fennel Shrimp Chowder.
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Kalorien Analyse: 7% fett, 49% kohlh, 44% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
973 kJ
12%
232 kcal
Fett
1,85g
3%
Gesättigte Fette
0,378g
2%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,244g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,781g
Kohlenhydrate
27,73g
11%
Zucker
9,52g
11%
Ballaststoff
4,2g
Eiweiß
25,14g
50%
Salz
2,42g
40%
Cholesterin
130mg
Kalium
668mg
33%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (49%)
Fett (7%)
Eiweiß (44%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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