Vorbereitungszeit: 20 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A light, fragrant chicken tikka masala, served with rice.
Zutaten
Anleitung
- Cut the chicken breasts in bite size chunks
- Mix the tikka masala paste with enough of the yoghurt to cover the chicken fully.
- Rub the yoghurt marinade into the chicken pieces and cover with cling wrap. Leave to refrigerate for a minimum of 2 hours, but it is recommended to marinate overnight for maximum taste.
- Fry the onion in a non-stick deep base pan or pot, coated with olive oil spray and cook.
- Add the chicken pieces when the onion is translucent and fry for 5 minutes, turning regularly to prevent burning.
- Add the tomato puree. Simmer at a low heat for 15 minutes gently stirring every now and again to prevent burning.
- Serve with white rice and fresh coriander.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 332 Kalorien in 1 Portion Chicken Tikka Masala.
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Kalorien Analyse: 7% fett, 54% kohlh, 39% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1387 kJ
17%
332 kcal
Fett
2,39g
3%
Gesättigte Fette
0,656g
3%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,476g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,72g
Kohlenhydrate
41,94g
16%
Zucker
7g
8%
Ballaststoff
2,4g
Eiweiß
30,31g
61%
Salz
0,48g
8%
Cholesterin
50mg
Kalium
506mg
25%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (54%)
Fett (7%)
Eiweiß (39%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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