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Portionen:
6 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
5 Minuten
Kochzeit:
15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Suppen
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: Ms LadyBird

Vietnamese-Style Beef & Noodle Broth

A quick and tasty Vietnamese noodle soup.

Zutaten

Anleitung

  1. Heat oil in a Dutch oven or soup pot over high heat.
  2. Add beef and cook, stirring often, until just cooked, about 2 minutes. Transfer to a plate using tongs, leaving the juices in the pot.
  3. Add bok choy to the pot and cook, stirring, until wilted, about 2 minutes.
  4. Add broth and water, cover and bring to a boil.
  5. Add noodles and soy sauce, simmer until the noodles are soft, about 4 minutes.
  6. Return the beef to the pot and cook until heated through, 1-2 minutes more.
  7. Ladle into bowls and sprinkle with bean sprouts and basil. Serve hot.
75 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
This soup was delicious. I didn't have any boo choy on hand so I used a bag of baby spinach. Also added mushrooms, fish sauce and used coriander instead of basil (I reckon it makes it more vietnamese….y) Result was brilliant.
user vote
30 Apr 14 vom Mitglied: courtney.m

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 218 Kalorien in 1 Portion Vietnamese-Style Beef & Noodle Broth.
Kalorien Analyse: 41% fett, 20% kohlh, 39% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
911 kJ
11%
218 kcal
Fett
10,02g
14%
Gesättigte Fette
3,466g
17%
Einfach ungesättigte Fette
4,549g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,897g
Kohlenhydrate
10,86g
4%
Zucker
5,09g
6%
Ballaststoff
2g
Eiweiß
21,55g
43%
Salz
1,83g
31%
Cholesterin
45mg
Kalium
720mg
36%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
vom ETB*
(218 kal)
11% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (20%)
 
Fett (41%)
 
Eiweiß (39%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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