Vorbereitungszeit: 5 Minuten
Kochzeit: 15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Suppen
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Ms LadyBird
Vietnamese-Style Beef & Noodle Broth
A quick and tasty Vietnamese noodle soup.
Zutaten
Anleitung
- Heat oil in a Dutch oven or soup pot over high heat.
- Add beef and cook, stirring often, until just cooked, about 2 minutes. Transfer to a plate using tongs, leaving the juices in the pot.
- Add bok choy to the pot and cook, stirring, until wilted, about 2 minutes.
- Add broth and water, cover and bring to a boil.
- Add noodles and soy sauce, simmer until the noodles are soft, about 4 minutes.
- Return the beef to the pot and cook until heated through, 1-2 minutes more.
- Ladle into bowls and sprinkle with bean sprouts and basil. Serve hot.
75 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
This soup was delicious. I didn't have any boo choy on hand so I used a bag of baby spinach. Also added mushrooms, fish sauce and used coriander instead of basil (I reckon it makes it more vietnamese….y)
Result was brilliant.
30 Apr 14 vom Mitglied: courtney.m
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 218 Kalorien in 1 Portion Vietnamese-Style Beef & Noodle Broth.
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Kalorien Analyse: 41% fett, 20% kohlh, 39% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
911 kJ
11%
218 kcal
Fett
10,02g
14%
Gesättigte Fette
3,466g
17%
Einfach ungesättigte Fette
4,549g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,897g
Kohlenhydrate
10,86g
4%
Zucker
5,09g
6%
Ballaststoff
2g
Eiweiß
21,55g
43%
Salz
1,83g
31%
Cholesterin
45mg
Kalium
720mg
36%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (20%)
Fett (41%)
Eiweiß (39%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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