Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: elllledub
Spring Linguine with Basil
Simple, easy and delicious pasta recipe.
Zutaten
Anleitung
- Cook pasta according to package directions, omitting salt and fat. Add peas to pasta during the last 2 minutes of cooking time.
- Drain pasta mixture in a colander over a bowl, reserving 1/4 cup pasta liquid.
- Heat oil and butter in pan over medium heat for 1 minute or until butter melts.
- Remove from heat; stir in pasta mixture, reserved pasta water, juice, salt, and pepper; toss well.
- Divide pasta mixture evenly among 4 bowls; top each serving with 1 tablespoon basil and about 2 tablespoons cheese. Serve immediately.
- Note: based on a recipe from Cooking Light.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 438 Kalorien in 1 Portion Spring Linguine with Basil.
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Kalorien Analyse: 27% fett, 57% kohlh, 16% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1834 kJ
22%
438 kcal
Fett
13,05g
19%
Gesättigte Fette
4,371g
22%
Einfach ungesättigte Fette
5,887g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,862g
Kohlenhydrate
61,65g
24%
Zucker
3,24g
4%
Ballaststoff
5,2g
Eiweiß
17,86g
36%
Salz
2,38g
40%
Cholesterin
13mg
Kalium
125mg
6%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (57%)
Fett (27%)
Eiweiß (16%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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