ververicka's Notizen, 21 Apr 13

Body Mass Index: 37.5 kg/m2
Waist-to-Height ratio: 0.63
Percent Body Fat: 50.3%
Lean Body Mass: 49.5 kg

Waist 103 cm
Neck 38 cm
Hips 122 cm

Weight 99.6 kg

Diätkalender ansehen, 21 April 2013:
1963 kcal Fett: 86,92g | Eiw: 110,64g | Kohlh: 165,46g.   Frühstück: Buckwheat Bread, Lowfat Plain Yogurt, Olive Oil, Tomatoes, Zucchini. Mittagessen: Tomato Sauce, Whole Wheat Spaghetti, Red Table Wine, Tabasco Original Pepper Sauce, Beef. Abendessen: Sunflower Oil, Buckwheat Bread, Egg White, Lettuce. Snacks/Sonstiges: Honey, Reduced Fat Milk, Hazelnuts or Filberts Nuts, Reduced Fat Milk, Spinach, Strawberries, Blueberries, Bananas. mehr...
2841 kcal Bewegung: Ausdauertraining (Fitnessstudio) - 10 Minuten, Hausarbeit - 35 Minuten, Radfahren (Langsam) - 18 Km/h - 10 Minuten, Radfahren (Schnell) - 24 Km/h - 10 Minuten, Ruhen - 14 Stunden und 55 Minuten, Schlafen - 8 Stunden. mehr...



     
 

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