Body Mass Index: 37.5 kg/m2 Waist-to-Height ratio: 0.63 Percent Body Fat: 50.3% Lean Body Mass: 49.5 kg
Waist 103 cm Neck 38 cm Hips 122 cm
Weight 99.6 kg
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1963 kcal
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Fett: 86,92g | Eiw: 110,64g | Kohlh: 165,46g.
Frühstück: Buckwheat Bread, Lowfat Plain Yogurt, Olive Oil, Tomatoes, Zucchini. Mittagessen: Tomato Sauce, Whole Wheat Spaghetti, Red Table Wine, Tabasco Original Pepper Sauce, Beef. Abendessen: Sunflower Oil, Buckwheat Bread, Egg White, Lettuce. Snacks/Sonstiges: Honey, Reduced Fat Milk, Hazelnuts or Filberts Nuts, Reduced Fat Milk, Spinach, Strawberries, Blueberries, Bananas. mehr...
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2841 kcal
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Bewegung:
Ausdauertraining (Fitnessstudio) - 10 Minuten, Hausarbeit - 35 Minuten, Radfahren (Langsam) - 18 Km/h - 10 Minuten, Radfahren (Schnell) - 24 Km/h - 10 Minuten, Ruhen - 14 Stunden und 55 Minuten, Schlafen - 8 Stunden. mehr...
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ververicka's Gewichtsverlauf
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