Kippensoep met bloemkoolpuree en courgette

Diätkalender ansehen, 24 April 2020:
1684 kcal Fett: 82,59g | Eiw: 61,61g | Kohlh: 182,64g.   Frühstück: Tahin, Rozijnen (zonder Pit), Everyday Havermout. Mittagessen: Gekookt Ei, Wasa Lichtgewicht, Kipfilet. Abendessen: Bloemkoolpuree, Courgette, Kippensoep. Snacks/Sonstiges: Vanille Ijs, Boni Chocolat Noir 72%, Banaan, Boni 4 Zwarte Vruchten Confituur, Pindakaas, Carrefour Discount Rijstwafel, Hazelnoten, Bloemkoolpuree, Everyday Magere Melk. mehr...
1588 kcal Bewegung: Trainingsmaschine - 20 Minuten, Ruhen - 18 Stunden und 50 Minuten, Schlafen - 4 Stunden und 50 Minuten. mehr...

20 Unterstützer    Unterstützen   

Kommentare 
😛😛😛 
25 Apr 20 vom Mitglied: waldira
ziet er leķker uit! 
26 Apr 20 vom Mitglied: 12345 N
hmmm !!benieuwd hoe je de bloemkool puree maakt... 
27 Apr 20 vom Mitglied: HareMara
@HareMara het is heel simpel hoor ! Gewoon de bloemkool koken tot het goed zacht is en dan met een vork pletten. Ik heb er zwarte peper, zout,peterselie en een klein beetje citroen sap er in gedaan en dan koud gezet :)  
27 Apr 20 vom Mitglied: lissy0

     
 

Einen Kommentar abgeben


Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 


lissy0's Gewichtsverlauf


App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.