Kippensoep met bloemkoolpuree en courgette
|
1684 kcal
|
Fett: 82,59g | Eiw: 61,61g | Kohlh: 182,64g.
Frühstück: Tahin, Rozijnen (zonder Pit), Everyday Havermout. Mittagessen: Gekookt Ei, Wasa Lichtgewicht, Kipfilet. Abendessen: Bloemkoolpuree, Courgette, Kippensoep. Snacks/Sonstiges: Vanille Ijs, Boni Chocolat Noir 72%, Banaan, Boni 4 Zwarte Vruchten Confituur, Pindakaas, Carrefour Discount Rijstwafel, Hazelnoten, Bloemkoolpuree, Everyday Magere Melk. mehr...
|
|
1588 kcal
|
Bewegung:
Trainingsmaschine - 20 Minuten, Ruhen - 18 Stunden und 50 Minuten, Schlafen - 4 Stunden und 50 Minuten. mehr...
|
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Kommentare
25 Apr 20 vom Mitglied: waldira
|
26 Apr 20 vom Mitglied: 12345 N
|
hmmm !!benieuwd hoe je de bloemkool puree maakt...
27 Apr 20 vom Mitglied: HareMara
|
@HareMara het is heel simpel hoor ! Gewoon de bloemkool koken tot het goed zacht is en dan met een vork pletten. Ik heb er zwarte peper, zout,peterselie en een klein beetje citroen sap er in gedaan en dan koud gezet :)
27 Apr 20 vom Mitglied: lissy0
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
|