Cajun Spiced, Reverse-seared Chicken Breast▪️Walnut Pesto Papardelle with White Chanterelles, Lemon Cream Sauce▪️Sauteed Baby Zucchini over White Bean & Roasted Tomato Ragu▪️Zucchini Blossoms & Cherry Tomatoes NOTE: Plated by Impressionistic Elephant😉
|
2279 kcal
|
Fett: 67,36g | Eiw: 137,24g | Kohlh: 190,83g.
Frühstück: Coffee, Dave's Killer Bread 21 Whole Grains & Seeds Bread, Carnation Evaporated Milk, Loin Pork Roast (Lean and Fat Eaten), Sole Bonta Roasted Tomatoes, Dijon Mustard, Food Lion Homestyle Cole Slaw, Provolone Cheese . Abendessen: Cooked Summer Squash (from Fresh, Fat Added in Cooking), Cherry Tomatoes, Chicken Breast, Pinot Noir Wine , Pasta with Carbonara Sauce, Puerto Rican Style Stewed White Beans. Snacks/Sonstiges: Pinot Noir Wine, Gordon Biersch Czech Style Pilsner. mehr...
|
|
1693 kcal
|
Bewegung:
Gehen (Langsam) - 3 Km/h - 2 Stunden und 36 Minuten, Apple Health - 21 Stunden und 24 Minuten. mehr...
|
|
Kommentare
Wow!!! 😍 This is definitely my kind of meal. So many incredible things here. I love squash blossoms and your chicky breast looks perfect. Walnut pesto and lemon cream sauce sound like heaven. And a nicely aged pinot was a wonderful choice I’m sure. Love everything here.
23 Okt 20 vom Mitglied: newnamewhodis
|
Can you guess temp of chicky breast @NN?
23 Okt 20 vom Mitglied: sk.17
|
Not without google! Hm.. 300 degrees?
23 Okt 20 vom Mitglied: newnamewhodis
|
23 Okt 20 vom Mitglied: newnamewhodis
|
Oiweh NN! 🤣🤣141.5F for 2-3 hours depending on start temp.
23 Okt 20 vom Mitglied: sk.17
|
23 Okt 20 vom Mitglied: newnamewhodis
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
|