zebdavison's Notizen, 16 Dez 13

I had a high-fat, decent protein and calorie day, but I exercised late and a lot, which probably contributed highly to my loss today. Then again, maybe I'm getting back to the fluctuating calorie intake to keep my body out of "starvation mode" (which may or may not be a real thing :)).

Either way, I'm doing well for the past week or so. I'm going to pump up the protein and try to keep the carbs in check this week. I'll try to go low enough in calories today to lose the fat without getting into the muscle.
84,0 kg Bisher verloren: 0 kg.    Still to go: 6,9 kg.    Diät befolgt: Recht gut.

Diätkalender ansehen, 16 Dezember 2013:
2810 kcal Fett: 84,33g | Eiw: 161,18g | Kohlh: 343,07g.   Frühstück: Kroger Break-Free Real Egg Product, Kroger Fancy Shredded Mozzarella Cheese, Colorado Proud 2% Reduced Fat Milk, Wright Brand Carving Ham, Natural Juice, Great Value Frozen Whole Kernel Golden Corn, Great Value Frozen Whole Kernel Golden Corn, Wright Brand Carving Ham, Natural Juice, Toasted Bagel with Fruit (Other Than Raisins), Parkay Margarine, Colorado Proud 2% Reduced Fat Milk, Kroger Fancy Shredded Mozzarella Cheese, Kroger Break-Free Real Egg Product. Mittagessen: Private Selection Black Forest Ham, King Soopers Bolillo White Rolls, Kroger Deli Thin Sliced Provolone Cheese, Private Selection Mesquite Smoked Turkey Breast. Abendessen: Yellow Sweet Corn, Betty Crocker Scalloped Potatoes, Wright Brand Carving Ham, Natural Juice. Snacks/Sonstiges: Kroger Jelly Beans, General Mills Chex Honey Nut Cereal, General Mills Cinnamon Chex Cereal. mehr...
3047 kcal Bewegung: Ausdauertraining (Fitnessstudio) - 1 Stunde und 30 Minuten, Ruhen - 9 Stunden, Schlafen - 5 Stunden, Schreibtischarbeit - 8 Stunden, Auto Fahren - 30 Minuten. mehr...
Verlust von 1,9 kg pro Woche



     
 

Einen Kommentar abgeben


Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 


zebdavison's Gewichtsverlauf


App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.