Misosoppa med glasnudlar, tofu, ingefära, morot och bladspenat. (Ca 400 kcal).
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1290 kcal
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Fett: 55,60g | Eiw: 45,22g | Kohlh: 145,51g.
Frühstück: Becel Lätt Omega 3, Pärsons Vegoskivor Original, Winborgs Pepparrotsvisp, Polarbröd Vetekaka. Mittagessen: Misosoppa, Glasnudlar, Kung Markatta Tofu Naturell, Garant Bladspenat, McDonald's Mumsiga Morötter (Happy Meal), Ingefära. Abendessen: Fetaost, Kelda Mild Tomatsoppa, ICA Vegobacon, Kokt Äggula. Snacks/Sonstiges: Oatly Påmackan Tomat Basilika , Pärsons Vegoskivor Tomat och Basilika, Puffad Riskaka, GB Glace Sandwich, Marabou Mjölkchoklad . mehr...
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Kommentare
01 Feb 21 vom Mitglied: Mojsan_k
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Tack, jo, det var helt ok! :) och mer än vad jag orkade faktiskt.
01 Feb 21 vom Mitglied: bertabull
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01 Feb 21 vom Mitglied: Mojsan_k
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02 Feb 21 vom Mitglied: Bea08Leo
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02 Feb 21 vom Mitglied: bertabull
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