Rye bread toast w/ ricotta, rocket, vegan bacon & boiled egg
|
1958 kcal
|
Fett: 53,87g | Eiw: 127,57g | Kohlh: 242,12g.
Frühstück: Tesco Ricotta, Coriander, Rocket, This Plant-Based Rashers, Soft Boiled Egg, Mestemacher Wholemeal Rye Bread. Mittagessen: Date, Tomatoes, Eatlean Half Fat Mature Cheddar, Acti Leaf Oat Milk, MyProtein Vegan Blend, Eatlean Spreadable Protein Cheese, Wholegrain Mustard, Cauliflower , Onions , Olive Oil , Courgette. Abendessen: Lentils, Eatlean Spreadable Protein Cheese, Richmond Meat Free Sausages, Tesco Demerara Sugar, Balsamic Vinegar, Onions , Olive Oil . Snacks/Sonstiges: MyProtein Vegan Blend, Nutmeg (Ground) , Cinnamon , Raisins, Carrots , Apples , Just Free Plain Soya Pot, MyProtein Vegan Blend, Sussex Wholefoods Organic Chia Seeds, Acti Leaf Oat Milk, Bananas , Sun-Pat Smooth Peanut Butter, Hazelnuts or Filberts Nuts , Satsuma, Coffee (Brewed From Grounds) , Herbal Tea (Other Than Chamomile, Brewed) , MyProtein Vegan Blend, Sussex Wholefoods Organic Spirulina Powder, Plums , Kiwi Fruit, Bananas , Celery . mehr...
|
|
1802 kcal
|
Bewegung:
Bügeln - 1 Stunde, Schreibtischarbeit - 7 Stunden und 45 Minuten, Upper body & abs - 47 Minuten, Ruhen - 6 Stunden und 33 Minuten, Schlafen - 7 Stunden und 55 Minuten. mehr...
|
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
genieinabottle13's Gewichtsverlauf
|