Spicy, Reverse-seared Lamb Loin Roast▪️Orzo, Orange zest, Olives▪️Roasted Roma Tomato Ssuce▪️Romaine, Orange Sslad
|
2266 kcal
|
Fett: 85,87g | Eiw: 82,92g | Kohlh: 174,94g.
Frühstück: Whole Foods Market Stollen Almond, Carnation Evaporated Milk, Coffee. Mittagessen: Basmati Rice, Real Appeal Braised Lemon Herb Chicken Legs. Abendessen: Fresh Express Romaine Salad, Hellmann's Honey Mustard Dressing, Oranges , Barilla Orzo, Sangiovese Wine , Cooked Tomato and Onion (Fat Added in Cooking), Lamb Loin (Trimmed to 1/8" Fat, Choice Grade) . Snacks/Sonstiges: barkTHINS Dark Chocolate Pumpkin Seed with Sea Salt, Spaten Oktoberfest, Red Table Wine. mehr...
|
|
Kommentare
08 Dez 21 vom Mitglied: buenitabishop
|
08 Dez 21 vom Mitglied: sk.17
|
09 Dez 21 vom Mitglied: buenitabishop
|
Now that is perfection! 🎄
09 Dez 21 vom Mitglied: shirfleur 1
|
That looks tasty - a bit too rare for me but - yah yah - You have done it again - very attractive meal. My little teeth are clicking up and down.
09 Dez 21 vom Mitglied: Jergens123
|
09 Dez 21 vom Mitglied: SD_3
|
09 Dez 21 vom Mitglied: khrissy85
|
OMG! I have a sister-in-law who is a gourmet caterer, and that is how she serves lamb - pretty rare. It's so delicious. That looks Fab!
09 Dez 21 vom Mitglied: erikahollister
|
Thx shirfleur! Hope you have an awesome Holiday Season🎄❣️ Don‘t be fooled by the color Jergens & Erika. This lamb was a perfect medium rare texturally. The reverse sear approach tends to make it look redder. Perhaps too rare for some but super lean cuts like tend to dry out when cooked to medium.
09 Dez 21 vom Mitglied: sk.17
|
It was yummy BuhBang & khrissy💚
09 Dez 21 vom Mitglied: sk.17
|
09 Dez 21 vom Mitglied: moopie321
|
Love lamb Erq & moops 😋🐑❤️
09 Dez 21 vom Mitglied: sk.17
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
|