Pan-roast Pork Loin▪️Spicy Rhubarb Sriracha BBQ Pan Sauce▪️Oven-roasted Yukons, Daikon, Carrots, Cauliflower
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2190 kcal
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Fett: 89,66g | Eiw: 102,20g | Kohlh: 160,60g.
Frühstück: Thin Crust Cheese Pizza, Carnation Evaporated Milk, Costco Black Forest Ham, Coffee, Fried Egg. Mittagessen: Jams, Preserves, Marmalades (Low Sugar), Nancy's Lowfat Plain Yogurt. Abendessen: Pinot Noir Wine, Pork Chops (Center Rib, Bone-In, Cooked, Pan-Fried), Trader Joe's Sriracha & Roasted Garlic BBQ Sauce, Roasted Potato, Cooked Carrots, Frieda's Daikon. Snacks/Sonstiges: Pinot Noir Wine. mehr...
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Kommentare
25 Mai 22 vom Mitglied: buenitabishop
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25 Mai 22 vom Mitglied: sk.17
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Filling up on low cal high volume foods❣️😍😍😍
25 Mai 22 vom Mitglied: moopie321
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Looks delicious as usual!!
25 Mai 22 vom Mitglied: wifey9707
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how do you you get your carrots and other roots to look that roasted? how long and what temps? nice
25 Mai 22 vom Mitglied: dksg97
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LoCal for MY SoCal FSF @moops ❣️
25 Mai 22 vom Mitglied: sk.17
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🥕🥕🥕 Gettin‘ to the root of the issue Erq 💕
25 Mai 22 vom Mitglied: sk.17
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25 Mai 22 vom Mitglied: sk.17
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@dksg .. 375-400F, 50-70min, brush with oil, salt, other spices as desired. Play around with those root. Washed, organic,, skin-on carrots are the preferred choice here 🥕🥕
25 Mai 22 vom Mitglied: sk.17
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