Sous-vide Chicken Breast▪️Roasted Bosc Pears stuffed with Walnuts, Gorgonzola & Dried Fruit▪️Cider Brandy Braised Brussels▪️Roasted Chanterelles, Butter, Thyme▪️Parsnip Yukon Puree
|
2368 kcal
|
Fett: 76,04g | Eiw: 96,27g | Kohlh: 225,23g.
Frühstück: Coffee, Carnation Evaporated Milk, Fried Egg, Ragu Old World Style Traditional Pasta Sauce, Thin Crust Cheese Pizza with Vegetables. Mittagessen: Pear, Trader Joe's Multigrain Pita Bite Crackers, Costco Black Forest Ham, Tomatoes, Dijon Mustard. Abendessen: Butter , Brussels Sprouts, Great Value Dried Cranberries, Pear, Walnuts, Cooked Mushrooms, Central Market Garlic Yukon Gold Mashed Potatoes, Creamed Parsnips, Chicken Breast, Gewurztraminer Wine . Snacks/Sonstiges: Spaten Oktoberfest, barkTHINS Dark Chocolate Pumpkin Seed with Sea Salt, Red Table Wine. mehr...
|
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Kommentare
12 Okt 22 vom Mitglied: mia.jones17
|
12 Okt 22 vom Mitglied: sk.17
|
13 Okt 22 vom Mitglied: The Conscious Eater
|
Yum! Fall has fallen on that plate!:)😋 Love roasted pears!
13 Okt 22 vom Mitglied: NAVYWIFESKI
|
Let‘s call it "Prelude to the Holidays“ NAVY ☺️🐓🦃🍁
13 Okt 22 vom Mitglied: sk.17
|
It was a nice combo ConEater 😋
13 Okt 22 vom Mitglied: sk.17
|
I love warm pears. so yummy
13 Okt 22 vom Mitglied: Katsolo
|
Yes! That sounds perfect!:)👍
13 Okt 22 vom Mitglied: NAVYWIFESKI
|
Holy cow...my food is so boring compared to yours!
13 Okt 22 vom Mitglied: TheUnhealthyDad
|
13 Okt 22 vom Mitglied: sk.17
|
Life‘s too short to eat boring food UnhealthyDad
13 Okt 22 vom Mitglied: sk.17
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
|