Pan-roasted Flatiron▪️Dijon Fennel Onion Cream▪️Roasted Garlic Mashed Potatoes▪️Sauteed Brussels, Roasted onion & Butternut Squash, Pomegranate Seeds
|
2704 kcal
|
Fett: 104,82g | Eiw: 112,39g | Kohlh: 214,48g.
Frühstück: Betty Crocker Zucchini Bread, Coffee, Carnation Evaporated Milk, Trader Joe's Greek Yogurt with Honey. Mittagessen: Real Appeal Braised Lemon Herb Chicken Legs, Bechtle Spaetzle. Abendessen: Cooked or Sauteed Mature Onions (Fat Added in Cooking), Cooked Vegetable Combination with Cream Sauce, Cooked Brussels Sprouts (Fat Added in Cooking), Pinot Noir Wine , Mashed Potatoes (Whole Milk and Butter Added) , Kroger Beef Chuck Flat Iron Steak. Snacks/Sonstiges: Trader Joe's Organic Yellow Corn Tortilla Chip Rounds, Red Table Wine, Spaten Oktoberfest, Pinot Noir Wine, barkTHINS Dark Chocolate Pumpkin Seed with Sea Salt. mehr...
|
|
Kommentare
Balanced and tasty looking!
07 Dez 22 vom Mitglied: moko 13
|
07 Dez 22 vom Mitglied: sk.17
|
That looks so elegant and love the plate, too!:)😋
07 Dez 22 vom Mitglied: NAVYWIFESKI
|
This was fun to eat NAVY & Sad Cabbage 👍😋
07 Dez 22 vom Mitglied: sk.17
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
|