Beef Tallow Sous-vide (110F) Spring Chinook▪️Braised Beluga & Red Lentils and Kale▪️Steamed Asparagus
|
2368 kcal
|
Fett: 74,99g | Eiw: 88,18g | Kohlh: 179,50g.
Frühstück: Carnation Evaporated Milk, Coffee. Mittagessen: Dave's Killer Bread 21 Whole Grains & Seeds Bread, Scrambled Egg , BelGioioso Sliced Mild Provolone Cheese. Abendessen: Oranges , Safeway Select Mushroom Wine Simmer Sauce, Publix Yukon Gold Potatoes, Pinot Noir Wine , Cooked Asparagus (Fat Added in Cooking), Splendid Spoon Moroccan Lentil Stew, Chinook Salmon . Snacks/Sonstiges: Apple Cider, Brandy, Umpqua French Vanilla Ice Cream , Gulden's Spicy Brown Mustard, Genuine Steak House Brand Beef Ribeye Steak, Dave's Killer Bread 21 Whole Grains & Seeds Bread, Pinot Noir Wine, Spaten Oktoberfest, Red Table Wine. mehr...
|
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Kommentare
21 Dez 22 vom Mitglied: buenitabishop
|
22 Dez 22 vom Mitglied: NAVYWIFESKI
|
Thx buenita, NAVY & Erq❣️❣️❣️ My asparagus-hugs to all of you🤗🤗🤗
22 Dez 22 vom Mitglied: sk.17
|
I thought the tallow would be too rich but it wasn‘t Erq🤷♂️
22 Dez 22 vom Mitglied: sk.17
|
22 Dez 22 vom Mitglied: -MorticiaAddams
|
22 Dez 22 vom Mitglied: NAVYWIFESKI
|
22 Dez 22 vom Mitglied: sk.17
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
|