Mike in NC's Notizen, 24 Jul 23

This is how I get my gram of protein per pound of BW. Plain fat free Greek yogurt has 18g of protein per 100 calories.

Diätkalender ansehen, 24 Juli 2023:
2233 kcal Fett: 45,22g | Eiw: 196,09g | Kohlh: 272,44g.   Frühstück: Great Value Whole Wheat Spaghetti, Honey, Berries, HEB Steel Cut Oats, Fage Total 0% Greek Yogurt (170g). Abendessen: Sour Dough Bread, Famous Dave's Corn on The Cob, Balsamic Vinegar, Baked Sweetpotato (Peel Not Eaten), Roasted Broiled or Baked Chicken Breast, Blue Cheese, Fresh'n Easy Garden Salad. Snacks/Sonstiges: Pure Heart Seedless Watermelon, Fage Total 0% Greek Yogurt. mehr...
3004 kcal Bewegung: Krafttraining (Mäßig) - 45 Minuten, Ergometer - 1 Stunde und 30 Minuten, Ruhen - 13 Stunden und 45 Minuten, Schlafen - 8 Stunden. mehr...

30 Unterstützer    Unterstützen   

Kommentare 
This is how I fill my proteins in also 👌 
24 Jul 23 vom Mitglied: Supergainz1
I just started adding this!! the tuna I has 42g of protein! also helped tremendously fill in macro gaps. 
24 Jul 23 vom Mitglied: DAZEY_iz_Well
Great! 
24 Jul 23 vom Mitglied: -MorticiaAddams
Daley, yes tuna is great! 
24 Jul 23 vom Mitglied: Mike in NC
Same. I do Fage 0% because I get my fat from meat but still get the protein I need and calcium and probiotics. 
24 Jul 23 vom Mitglied: StormsGirl
For breakfast I thin mine out with my protein shake and stir in 2 tablespoons chunky peanut butter. Protein X3 💪 
24 Jul 23 vom Mitglied: 66Pack
66pack, I keep forgetting to add protein powder. sounds so good. 
24 Jul 23 vom Mitglied: DAZEY_iz_Well
I mix mine with Grape Nuts for breakfast. protein packed and a nice crunch of whole grains 
24 Jul 23 vom Mitglied: A_guy_named_Josh
Plain Greek yogurt is what I use instead of sour cream, it’s the best! Super versatile 
24 Jul 23 vom Mitglied: Sternfan

     
 

Einen Kommentar abgeben


Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 


Mike in NC's Gewichtsverlauf


App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.