Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 40 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: addmalmom ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_chilli_red_shared_tiny.jpg)
Chicken Noodle-Less Soup
Simple chicken soup packed with veggies.
Zutaten
Anleitung
- In stockpot, bring chicken broth and water to a boil. Cook chicken for about 5 minutes or until done. Remove chicken to cutting board and let it cool.
- Add onion, carrots and celery. Boil for about 10 minutes or until vegetables are tender.
- Add zucchini and mushrooms and cook for an additional 5-10 minutes.
- Shred chicken with two forks and add to stockpot.
- Add salt, pepper, and parsley.
- Enjoy!
110 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Rezensionen
Leave out the carrots, and you've gotten yourself a good atkins approved soup!!
23 Apr 08 vom Mitglied: lorik
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Whole wheat pasta could be added if on Phase 2 or 3. Very yummy!
22 Apr 08 vom Mitglied: addmalmom
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Ernährungsübersicht:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Es sind 174 Kalorien in 1 Portion Chicken Noodle-Less Soup.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien Analyse: 21% fett, 23% kohlh, 55% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
729 kJ
9%
174 kcal
Fett
4,18g
6%
Gesättigte Fette
1,154g
6%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,573g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,994g
Kohlenhydrate
10,47g
4%
Zucker
3,83g
4%
Ballaststoff
2,2g
Eiweiß
24,77g
50%
Salz
1,12g
19%
Cholesterin
52mg
Kalium
686mg
34%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (24%)
Fett (21%)
Eiweiß (55%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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