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Portionen:
15 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Salate und Salatdressings
Mittagessen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: psychokat

Kale Salad

A tasty recipe that is high in vitamins A, C and K, and is also moderately anti-inflammatory.

Zutaten

Anleitung

  1. Cook quinoa according to directions and set aside.
  2. Chop kale and avocado into bite-sized pieces.
  3. Toss all ingredients together in a large bowl until the kale is well coated with the oil.
  4. Notes: this salad will keep for several days in an air-tight container. To keep longer, prepare the balsamic vinaigrette (vinegar, oil, salt and pepper,) and pour over the salad only once you are ready to eat it. Also try adding other fresh herbs for an extra boost of flavor and nutrients such as parsley, chervil and mint.
105 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Amazing... I put drained canned tuna on top if I want to add some more protein, it blends really well with the salad!
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02 Dez 13 vom Mitglied: maeday0582
this recipe should be 5 stars.
user vote
13 Jun 13 vom Mitglied: Godzgurl

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 134 Kalorien in 1 Portion Kale Salad.
Kalorien Analyse: 62% fett, 31% kohlh, 6% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
559 kJ
7%
134 kcal
Fett
9,82g
14%
Gesättigte Fette
1,384g
7%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
6,589g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,534g
Kohlenhydrate
11,02g
4%
Zucker
2,1g
2%
Ballaststoff
2,4g
Eiweiß
2,26g
5%
Salz
0,53g
9%
Cholesterin
0mg
Kalium
171mg
9%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
vom ETB*
(134 kal)
7% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (32%)
 
Fett (62%)
 
Eiweiß (6%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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