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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
5 Minuten
Kochzeit:
15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: skeffs

Rosemary and Garlic Chicken Saute

A full of flavor savory chicken sauté.

Zutaten

Anleitung

  1. Heat oil in frying pan medium heat. Sauté the chicken breasts in oil for 4 minutes, then turn over and add onion.
  2. Cover and cook 3 minutes longer, stirring occasionally.
  3. Add garlic, rosemary and chicken stock (fat free if available).
  4. Cover and cook until onion starts to brown and then about 5 minutes longer, stirring occasionally.
  5. Season with salt and pepper if required.
540 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Pretty good - my daughter and I liked it with rice.
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11 Feb 14 vom Mitglied: jpleimling
A real good recipe. The family just loved it!
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27 Aug 13 vom Mitglied: BilliVic
I really liked this. I accidentally used double the rosemary but it turned out really well. I will try this again.
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17 Jun 12 vom Mitglied: New MrsRando
very very good. had it with cauliflower =D
user vote
29 Feb 12 vom Mitglied: fifiandra
Great recipe and so quick and easy. Added a little crumbled feta and served with whole grain rotini. Family loved it. Will be making it again.
user vote
25 Jan 12 vom Mitglied: FourRazors
I used veggie chicken and vegetable broth, but it turned out really good, thanks!
user vote
16 Sep 10 vom Mitglied: sur365
it was a great simple, way to cook up some chicken served with brown rice and veggies :)
user vote
11 Mrz 10 vom Mitglied: MisKay8

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 339 Kalorien in 1 Portion Rosemary and Garlic Chicken Saute.
Kalorien Analyse: 27% fett, 6% kohlh, 67% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1419 kJ
17%
339 kcal
Fett
9,78g
14%
Gesättigte Fette
1,743g
9%
Transfette
0,06g
Einfach ungesättigte Fette
5,662g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,414g
Kohlenhydrate
4,56g
2%
Zucker
1,62g
2%
Ballaststoff
0,6g
Eiweiß
55,06g
110%
Salz
0,73g
12%
Cholesterin
137mg
Kalium
668mg
33%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
vom ETB*
(339 kal)
17% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (6%)
 
Fett (27%)
 
Eiweiß (67%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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