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Portionen:
8 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
15 Minuten
Kochzeit:
40 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Beilagen
Mittagessen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: LuC2

Savory Roasted Vegetables

A great side dish that uses up the vegetables in your fridge or serve over brown rice or whole wheat couscous to make a hearty vegan meal.

Zutaten

Anleitung

  1. Preheat over to 400 °F (205 °C). Wash all vegetables and cut/cube to even 1" pieces, carrots cut diagonally and leave the green beans whole.
  2. Pour all vegetables into a very large bowl. Add olive oil over the bowl and drop in the dry seasonings. Mix well using clean hands or a large wooden spoon.
  3. Spread raw vegetables evenly on two, 15"x20" baking sheets. Add both pans to oven and roast for 20 minutes. Give vegetables a stir with wooden spoon and switch the rows for the pans. Roast another 20-25 minutes. Check potatoes with fork as indicator of cooked. When potatoes are ready, so is everything else.
  4. Note: No green beans? Use broccoli. Only one yellow squash? Toss in a cubed eggplant instead. Looking for Moroccan flavor? Ditch the steak seasoning for Garam Masala. Extremely tasty and versatile recipe.
45 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
This was very tastey and very easy to make!
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16 Apr 14 vom Mitglied: Frazzemrat

     
 

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Einfaches, einfaches und kalorienarmes Rezept.

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Ernährungsübersicht:

Es sind 179 Kalorien in 1 Portion Savory Roasted Vegetables.
Kalorien Analyse: 35% fett, 55% kohlh, 10% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
751 kJ
9%
179 kcal
Fett
7,22g
10%
Gesättigte Fette
1,046g
5%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
5,016g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,102g
Kohlenhydrate
25,62g
10%
Zucker
5,25g
6%
Ballaststoff
4,4g
Eiweiß
4,88g
10%
Salz
0,39g
7%
Cholesterin
0mg
Kalium
754mg
38%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
vom ETB*
(179 kal)
9% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (55%)
 
Fett (35%)
 
Eiweiß (10%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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