Savory Roasted Vegetables
Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 40 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Beilagen
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: LuC2 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_apple_shared_tiny.jpg)
Savory Roasted Vegetables
A great side dish that uses up the vegetables in your fridge or serve over brown rice or whole wheat couscous to make a hearty vegan meal.
Zutaten
Anleitung
- Preheat over to 400 °F (205 °C). Wash all vegetables and cut/cube to even 1" pieces, carrots cut diagonally and leave the green beans whole.
- Pour all vegetables into a very large bowl. Add olive oil over the bowl and drop in the dry seasonings. Mix well using clean hands or a large wooden spoon.
- Spread raw vegetables evenly on two, 15"x20" baking sheets. Add both pans to oven and roast for 20 minutes. Give vegetables a stir with wooden spoon and switch the rows for the pans. Roast another 20-25 minutes. Check potatoes with fork as indicator of cooked. When potatoes are ready, so is everything else.
- Note: No green beans? Use broccoli. Only one yellow squash? Toss in a cubed eggplant instead. Looking for Moroccan flavor? Ditch the steak seasoning for Garam Masala. Extremely tasty and versatile recipe.
45 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Rezensionen
This was very tastey and very easy to make!
16 Apr 14 vom Mitglied: Frazzemrat
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 179 Kalorien in 1 Portion Savory Roasted Vegetables.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien Analyse: 35% fett, 55% kohlh, 10% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
751 kJ
9%
179 kcal
Fett
7,22g
10%
Gesättigte Fette
1,046g
5%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
5,016g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,102g
Kohlenhydrate
25,62g
10%
Zucker
5,25g
6%
Ballaststoff
4,4g
Eiweiß
4,88g
10%
Salz
0,39g
7%
Cholesterin
0mg
Kalium
754mg
38%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (55%)
Fett (35%)
Eiweiß (10%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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