Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes
Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: LuC2 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_apple_shared_tiny.jpg)
Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes
A tasty side dish or accompaniment to a vegetarian meal.
Zutaten
Anleitung
- Preheat oven to 450° F (230° C).
- Trim woody stem off sprouts and split in half. Scrub sweet potatoes and cut into chunks about the size of your brussels sprouts.
- Rinse and thoroughly drain vegetables. Add all ingredients to a very large bowl and toss or stir to coat.
- Pour vegetable mixture onto 15"x20" baking sheet (foil lined or sprayed with nonstick aerosol). Arrange into a single layer.
- Roast vegetables until tender and caramelized, about 30 minutes. Give the vegetables a stir on the baking pan halfway through cooking.
- Serve hot or room temperature.
- Note: you can sub 'pure' maple syrup for agave.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 226 Kalorien in 1 Portion Roasted Brussels Sprouts & Sweet Potatoes.
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Kalorien Analyse: 32% fett, 58% kohlh, 10% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
947 kJ
11%
226 kcal
Fett
8,56g
12%
Gesättigte Fette
1,22g
6%
Einfach ungesättigte Fette
5,943g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,075g
Kohlenhydrate
35,3g
14%
Zucker
11,29g
13%
Ballaststoff
8,2g
Eiweiß
6,04g
12%
Salz
0,69g
12%
Cholesterin
0mg
Kalium
837mg
42%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (58%)
Fett (32%)
Eiweiß (10%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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