Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Snacks
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: miteslur ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_taco_shared_tiny.jpg)
Blueberry Muffins
Really yummy muffins using natural sweetener and whole foods.
Zutaten
Anleitung
- Mix flour with water and yogurt and let stand overnight.
- Mix in remaining ingredients.
- Pour into well-buttered tin, about three quarters full.
- Place 5-7 blueberries (fresh or frozen) on each muffin. Berries will fall partway into the muffins.
- Pre-heat oven to 400 °F (200 °C). Bake 15-20 minutes.
- As a variation, to make ginger muffins, add a tablespoon of freshly grated ginger and a teaspoon of ground ginger to batter and omit vanilla.
- Note: a cup buckwheat flour or cornmeal may be used in place of a cup spelt, kamut or wheat flour.
- Note: based on recipe from Jordan Rubin, Perfect Weight America.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 165 Kalorien in 1 Portion Blueberry Muffins.
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Kalorien Analyse: 51% fett, 44% kohlh, 6% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
689 kJ
8%
165 kcal
Fett
9,79g
14%
Gesättigte Fette
8,042g
40%
Einfach ungesättigte Fette
0,725g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,337g
Kohlenhydrate
19,06g
7%
Zucker
9,07g
10%
Ballaststoff
1,8g
Eiweiß
2,42g
5%
Salz
0,14g
2%
Cholesterin
18mg
Kalium
158mg
8%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (43%)
Fett (51%)
Eiweiß (6%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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