Vorbereitungszeit: 40 Minuten
Kochzeit: 1 Std. 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Vorspeisen
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A lower fat version of this tasty dish.
Zutaten
Anleitung
- Whisk together 1 egg, water and salt.
- Thinly slice eggplant and dip in egg then bread crumbs.
- Place eggplant slices on cookie sheet spray with olive oil cooking spray (like Pam) and bake at 350 °F (175 °C) for 30 minutes.
- While eggplant is baking, mix ricotta, shredded mozzarella, parmesan, remaining seasonings and 1 egg together.
- Place 1/2 cup sauce in deep baking pan, then layer of cheese.
- Top with eggplant and sauce alternating ending with sauce.
- Cover tightly with aluminum bake on 350 °F for 1 hour and 30 minutes or until bubbly.
52 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
six points per serving
08 Aug 10 vom Mitglied: hwood
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 293 Kalorien in 1 Portion Eggplant Parmigiana.
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Kalorien Analyse: 33% fett, 42% kohlh, 24% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1224 kJ
15%
292 kcal
Fett
11,12g
16%
Gesättigte Fette
5,902g
30%
Einfach ungesättigte Fette
3,171g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,133g
Kohlenhydrate
31,52g
12%
Zucker
7,51g
8%
Ballaststoff
6,8g
Eiweiß
18,31g
37%
Salz
2,69g
45%
Cholesterin
81mg
Kalium
679mg
34%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (43%)
Fett (33%)
Eiweiß (24%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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