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Portionen:
12 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: Chynah

Flaxmeal Bread

Low carb bread made with flaxseed meal.

Zutaten

Anleitung

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
  2. In a 10x15" baking pan, line with parchment paper or oil.
  3. Mix dry ingredients well.
  4. Add wet ingredients to dry mix and combine well.
  5. Pour batter into pan and spread from center. Leave an inch or two from sides for thicker bread.
  6. Bake for 20 minutes until it springs back or its visibly brown.
  7. Cool and cut.
451 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Works very well for bread replacement.
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02 Jan 16 vom Mitglied: shallid
OMIGOD I am so trying this tomorrow thank you!
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04 Feb 15 vom Mitglied: JM-NZ-2015
Took a bit longer to bake than recipe said, left out the sweetener, but family loved it!!
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29 Jun 14 vom Mitglied: BaTtLeCaT oN ToP
Love this bread
user vote
25 Feb 13 vom Mitglied: Hoosierloser
This recipe seems like it would work for Atkins, but I think induction phase only allows canola oil. Looking forward to trying it after I find out whether or not flaxseed oil is all right
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30 Sep 12 vom Mitglied: shacancan
i added garlic, and Italian herbs, but it still needed more than the tablespoon of each. very filling--i use 1 slice and cut it in half to make a small sandwich. i did, however, find that coconut oil is wayyyy better than olive oil- on a lot of levels
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20 Jan 12 vom Mitglied: gearhead
Was looking for a new replacement for some time now - really excellent!
user vote
08 Jan 12 vom Mitglied: dieDigge
Good bread replacement.. I made a grilled cheese sandwich with it. Not bad... texture reminds me of the MIM but it's a good substitute if you want something bready.
user vote
14 Mai 11 vom Mitglied: thejamiep
Just made a loaf yesterday and have used the bread to make a panini sandwich and french toast! It has a nutty flavor, which I enjoy. Excellent bread, would like to make a bigger loaf, so will make double next time!
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10 Mrz 11 vom Mitglied: chinasnake

     
 

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Brot und Backwaren

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Leckeres und kalorienarmes Rezept.
vom Mitglied: WiebkeAs
Ein köstliches, luftiges und einfaches Rezept.

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Ernährungsübersicht:

Es sind 165 Kalorien in 1 Portion Flaxmeal Bread.
Kalorien Analyse: 72% fett, 13% kohlh, 15% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
689 kJ
8%
165 kcal
Fett
14,07g
20%
Gesättigte Fette
1,402g
7%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
4,151g
Mehrfach ungesättigte Fette
7,902g
Kohlenhydrate
5,9g
2%
Zucker
0,16g
0%
Ballaststoff
5,3g
Eiweiß
6,62g
13%
Salz
0,86g
14%
Cholesterin
88mg
Kalium
28mg
1%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
vom ETB*
(165 kal)
8% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (13%)
 
Fett (72%)
 
Eiweiß (15%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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