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Portionen:
10 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Suppen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: Cyrillia

Carrot Soup

A low calorie vegan soup that is hearty and delicious.

Zutaten

Anleitung

  1. Chop all vegetables into small pieces, place in a large pot of boiling water.
  2. Allow to boil until tender.
  3. Let cool, add garlic and puree in food processor (for heartier texture) or blender (for smooth texture).
  4. Adding garlic at the end will give the soup a bite.
  5. Re-heat and salt and pepper to taste.
225 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
I added basilic, Presley and black pepper
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30 Jan 17 vom Mitglied: Roxx12
I probably screwed this up somehow but it was inedible for me. It basically just tasted like garlic even though I halfed the amount required. :|
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14 Nov 12 vom Mitglied: Allenthegirl
I added about a 1/4 cup of low sodium chicken broth (not vegan anymore after this, obviously...) for more flavor and it was very good. I also added rosemary and other spices before blending as well as red and yellow bell pepper instead of celery- delicious! Thanks for this recipe!
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05 Feb 12 vom Mitglied: Sophie_G
I did not like this it was lacking flavour :(
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08 Aug 11 vom Mitglied: rubi13
Maybe I made this wrong but I did not like this at all :(
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24 Mai 11 vom Mitglied: chibishichan1x2
Excellent flavor, filling and keeps for quite awhile.
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19 Apr 10 vom Mitglied: vicstratton
The garlic makes this sooo tasty. I used cabbage instead of celery though.
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14 Jan 10 vom Mitglied: Boo Boo Boo
easy to make and tastes so good.
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13 Dez 09 vom Mitglied: slowbella

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 38 Kalorien in 1 Portion Carrot Soup.
Kalorien Analyse: 5% fett, 86% kohlh, 9% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
158 kJ
2%
38 kcal
Fett
0,22g
0%
Gesättigte Fette
0,039g
0%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,019g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,109g
Kohlenhydrate
8,8g
3%
Zucker
4,11g
5%
Ballaststoff
2,5g
Eiweiß
0,95g
2%
Salz
0,18g
3%
Cholesterin
0mg
Kalium
301mg
15%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
vom ETB*
(38 kal)
2% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (86%)
 
Fett (5%)
 
Eiweiß (9%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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