Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Salate und Salatdressings
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: carmelly ![](https://m.ftscrt.com/static/member/593783ba-06d2-49cc-8b4f-79fb2b4606cc_tiny.jpg)
Curried Turkey Salad
With curry like spices this mouth-watering creamy turkey salad will become a favorite.
Zutaten
Anleitung
- Cook the turkey breast ahead of time and cut into small pieces. (I like to poach it and then squeeze out the excess water when cubing or shredding.) Place turkey in a large bowl.
- Chop the eggs, pickles, celery and apples into small cubes and add to the bowl with the turkey.
- Add the almonds, ground or sliced to your preference.
- Whisk together the mayonnaise, lemon juice, and spices (salt, curry powder, ginger, nutmeg) and then pour over turkey mixture.
- Stir well, making sure to fold over from the side to avoid crushing the ingredients.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 201 Kalorien in 1 Portion Curried Turkey Salad.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien Analyse: 44% fett, 29% kohlh, 27% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
839 kJ
10%
200 kcal
Fett
10,12g
14%
Gesättigte Fette
1,185g
6%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
4,185g
Mehrfach ungesättigte Fette
3,465g
Kohlenhydrate
14,69g
6%
Zucker
8,56g
10%
Ballaststoff
3g
Eiweiß
13,95g
28%
Salz
2,94g
49%
Cholesterin
95mg
Kalium
375mg
19%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (29%)
Fett (44%)
Eiweiß (27%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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