Zu mein Kochbuch hinzufügen
Zu Ernärungstagebuch hinzufügen
Portionen:
6 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: ImLuuvd

Roasted Butternut Squash with Rosemary & Balsamic

A very satisfying recipe that you can serve for Thanksgiving.

Zutaten

Anleitung

  1. Preheat oven to 400 °F (200 °C).
  2. Toss squash cubes with olive oil, balsamic vinegar, and rosemary. Put on cookie sheet or dish large enough to hold it in a single layer.
  3. Roast until squash is very soft and starting to get slightly caramelized.
  4. Note: No one will know how healthy this recipe is but you!
310 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Very good, wonderful flavor.
user vote
08 Jan 12 vom Mitglied: rochelle1115
this was amazing! my husband loved it!
user vote
10 Aug 11 vom Mitglied: cthorson
This recipe looks really good but I thought winter squash (including butternut) was not allowed during Phase 1. Is this a new addition to the allowed list in "Supercharged"?
user vote
11 Feb 09 vom Mitglied: ccole4
its amazing how butternut squash tastes like it has so much sugar(cuz of the sweetness) but its au naturale flavor! I LOVE IT! so low in sugar but tastes so yummy
user vote
07 Nov 08 vom Mitglied: riverxhawkxlove
Made this tonight and the entire family loved it!! They gave it a big thumbs-up and this never happens. Instead of baking we put it on the grill in foil along side a pork tenderloin. Yummy!!
user vote
18 Aug 08 vom Mitglied: Karenfit4life
One word. Yummo! I made it tonight. So simple and so delicious. Thanks for sharing!
user vote
07 Jan 08 vom Mitglied: wannabethin
Wow it sounds great! I think I'll try it next week.
user vote
20 Dez 07 vom Mitglied: surrealchereal
What a wonderful way to work this vegetable into your diet! Great alongside a holiday turkey.
user vote
18 Dez 07 vom Mitglied: HealthyLife
this sounds fabulous! can't wait to try it!!!!!!
user vote
30 Nov 07 vom Mitglied: lisaroman
I cut the serving size in half for Atkins, but this is a great nutritionally dense food. I also added some melted butter when I served it. It is delicious, the herbs make a big difference.
user vote
20 Nov 07 vom Mitglied: sararay
1 bis 10 von 13 Weiter

     
 

Dieses Rezept begutachten



Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 

Weitere Rezepte finden

Filtern durch Mahlzeit Typ

Beilagen

Neuesten Rezepte

vom Mitglied: Melanie xD
Weich, lecker und einfach zuzubereiten.
vom Mitglied: Optician96
Süßer und saftiger Backgenuss.
vom Mitglied: sunnivah0612
Lecker, gesund und einfach zuzubereiten.
vom Mitglied: jaquy_88
Gesund, weich und lecker.

Ein Rezept vorschlagen

Ernährungsübersicht:

Es sind 84 Kalorien in 1 Portion Roasted Butternut Squash with Rosemary & Balsamic.
Kalorien Analyse: 23% fett, 71% kohlh, 6% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
353 kJ
4%
84 kcal
Fett
2,41g
3%
Gesättigte Fette
0,347g
2%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,656g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,301g
Kohlenhydrate
16,62g
6%
Zucker
3,08g
3%
Ballaststoff
2,9g
Eiweiß
1,44g
3%
Salz
0,08g
1%
Cholesterin
0mg
Kalium
498mg
25%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
vom ETB*
(84 kal)
4% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (71%)
 
Fett (23%)
 
Eiweiß (6%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.