Mahlzeit Typ:
Frühstück
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A delightful breakfast similar to French toast.
Zutaten
Anleitung
- Whisk eggs and milk together in a mixing bowl.
- Break baguette into pieces with your hands, and add to mixture.
- Egg yolk will be absorbed into the bread. Keep adding bread until mixture has almost no egg yolk left.
- Heat a pan on low heat. Add olive oil to pan.
- Pour egg/milk/bread mixture into pan. Spread it out evenly.
- Add salt and pepper, then cover. Let it cook slowly, until eggs are fully cooked.
- You can flip it if you wish, to cook the other side properly.
- Serve with maple syrup if you wish.
19 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Rezensionen
You can't have bread....
21 Apr 12 vom Mitglied: stmagee
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 233 Kalorien in 1 Portion Eggs a la Baguette.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien Analyse: 31% fett, 48% kohlh, 20% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
973 kJ
12%
232 kcal
Fett
7,96g
11%
Gesättigte Fette
2,476g
12%
Einfach ungesättigte Fette
3,154g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,144g
Kohlenhydrate
27,64g
11%
Zucker
2g
2%
Ballaststoff
1,5g
Eiweiß
11,61g
23%
Salz
1,16g
19%
Cholesterin
214mg
Kalium
164mg
8%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (49%)
Fett (31%)
Eiweiß (20%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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