Zu mein Kochbuch hinzufügen
Zu Ernärungstagebuch hinzufügen
Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
30 Minuten
Kochzeit:
15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Suppen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: mossum

Corn & Crab Chowder

A hearty, rich soup thickened with pureed sweet white corn and topped with lump crab.

Zutaten

Anleitung

  1. Drain canned crab, reserving liquid. Chop scallions; prepare two portions: 3 tablespoons and 1 tablespoon. Peel and mince ginger; prepare two portions: 1 teaspoon and 1 teaspoon. Juice the lemon; and prepare two portions: 1.5 teaspoons and remainder. Set aside 1/4 cup of the corn. Warm soup bowls.
  2. Bring remaining corn and milk to a boil in medium saucepan. Cover, remove from heat, let stand 10 minutes.
  3. Puree in blender. Add reserved crab liquid, 3 tablespoons scallions and 1 teaspoon ginger.
  4. Puree again until almost smooth. If using blender, return puree to saucepan. Bring to simmer and add 1.5 teaspoons lemon juice. Season to taste with freshly ground salt and pepper. Cover and set aside to retain heat while performing the next step.
  5. Melt butter in small skillet over medium heat. Add reserved 1/4 cup corn, saute 1 minute.
  6. Add crab, remaining scallions, remaining ginger, and remaining lemon juice. Stir just until warm.
  7. Divide soup among bowls. Place mound of crab mixture in center of each bowl.
  8. Note: this recipe can serve 2 for a hearty supper, or 4-6 if being served as a first course.
55 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
How in the world did this recipe end up with over 500 calories a serving?!?!?!
user vote
11 Jan 12 vom Mitglied: LLV
Good! Very easy! Next time, I think I will add red peppers.
user vote
06 Feb 11 vom Mitglied: AudraVT

     
 

Dieses Rezept begutachten



Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 

Weitere Rezepte finden

Filtern durch Mahlzeit Typ

Suppen

Neuesten Rezepte

vom Mitglied: Melanie xD
Weich, lecker und einfach zuzubereiten.
vom Mitglied: c6sphps8f8
Einfach, leicht und kalorienarm.
vom Mitglied: ellen-ehnle
Einfaches, einfaches und kalorienarmes Rezept.
vom Mitglied: WiebkeAs
Ein köstliches, luftiges und einfaches Rezept.

Ein Rezept vorschlagen

Ernährungsübersicht:

Es sind 540 Kalorien in 1 Portion Corn & Crab Chowder.
Kalorien Analyse: 20% fett, 65% kohlh, 15% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
2260 kJ
27%
540 kcal
Fett
12,43g
18%
Gesättigte Fette
5,066g
25%
Einfach ungesättigte Fette
3,236g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,844g
Kohlenhydrate
90,41g
35%
Zucker
5,2g
6%
Ballaststoff
0,2g
Eiweiß
20,41g
41%
Salz
0,46g
8%
Cholesterin
48mg
Kalium
617mg
31%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
27%
vom ETB*
(540 kal)
27% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (65%)
 
Fett (20%)
 
Eiweiß (15%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.