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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
15 Minuten
Kochzeit:
20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: nananese

Asian Skillet Shrimp and Sugar Snap Peas

Asian inspired shrimp and sugar snap peas stir fry with yellow squash "spaghetti".

Zutaten

Anleitung

  1. Mix chicken broth, cornstarch, soy sauce, red pepper flakes and brown sugar. Set aside.
  2. Peel shrimp. Press garlic. Grate ginger. Thinly slice red onion. Cut ends of squash off. Cut in half lengthwise and remove seeds. Julienne squash into "spaghetti" threads.
  3. Heat coconut oil in wok. Add garlic, ginger and onion. Cook until ginger and garlic are fragrant.
  4. Add sugar snap peas, squash threads and shrimp. Stir fry until shrimp is pink and opaque.
  5. Stir sauce ingredients and pour into wok. Mix thoroughly, lower heat and simmer until thickened. Serve immediately.
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Rezensionen 
Very good.... Will add some chili Garlic paste next time for a little extra pizazz Also threw in some fresh tomatoes and mushrooms
user vote
18 Mrz 13 vom Mitglied: Miss Supervisor

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 224 Kalorien in 1 Portion Asian Skillet Shrimp and Sugar Snap Peas.
Kalorien Analyse: 31% fett, 28% kohlh, 42% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
936 kJ
11%
224 kcal
Fett
7,56g
11%
Gesättigte Fette
6,156g
31%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,684g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,177g
Kohlenhydrate
15,18g
6%
Zucker
6,4g
7%
Ballaststoff
3,3g
Eiweiß
22,88g
46%
Salz
2,20g
37%
Cholesterin
115mg
Kalium
288mg
14%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
vom ETB*
(224 kal)
11% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (27%)
 
Fett (31%)
 
Eiweiß (42%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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