Turkey Sausage and Broccoli Pasta
Vorbereitungszeit: 5 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A terrific way to get a serving of meat, carbs and vegetables all in one meal.
Zutaten
Anleitung
- Steam broccoli or get a medium pot and add a cup of water per serving of broccoli and with a lid, boil until the florets are not so firm. Drain broccoli.
- Use a medium-large pot and add a cup of water per serving for the noodles or pasta and put on the stove until boiling, stirring occasionally. Drain noodles.
- Cut up the turkey sausage into 1/4" coins or dice to preferred size and put in large frying pan with non-stick spray and cook until browned. Place cooked sausage in a large bowl for mixing.
- Put all cooked items in the large mixing bowl. Add shredded and a desired amount of garlic salt and pepper. Mix everything together with large mixing spoon.
- Note: as an option, add some butter so the noodles stick together less.
69 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
no pasta on the Ancient European diet
26 Mai 10 vom Mitglied: Runesinger
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 381 Kalorien in 1 Portion Turkey Sausage and Broccoli Pasta.
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Kalorien Analyse: 21% fett, 56% kohlh, 22% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1595 kJ
19%
381 kcal
Fett
10g
14%
Gesättigte Fette
3,125g
16%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,875g
Kohlenhydrate
60g
23%
Zucker
2,5g
3%
Ballaststoff
10g
Eiweiß
23,75g
48%
Salz
2,68g
45%
Cholesterin
50mg
Kalium
0mg
0%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (57%)
Fett (21%)
Eiweiß (22%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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