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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: memauss

Indian Chicken Curry

A healthy and delicious version of Indian chicken curry.

Zutaten

Anleitung

  1. Mix onion, ginger, crushed red pepper, curry powder, turmeric and Italian dressing in 8 x 8 x 2" glass baking dish.
  2. Add chicken; turn to coat with marinade. Cover and refrigerate at least 2 hours and up to 1 day.
  3. Remove chicken from marinade and reserve marinade. Pat chicken dry and sprinkle with salt and pepper.
  4. Heat olive oil in heavy large skillet over medium-high heat. Add chicken to skillet and sauté until brown, about 3 minutes per side.
  5. Add reserved marinade and chicken broth and bring to boil. Reduce heat to medium-low and simmer uncovered until chicken is cooked through, turning occasionally, about 6 minutes.
  6. Serve with rice.
740 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Outstanding
user vote
28 Sep 19 vom Mitglied: johnkdevinecpa
Excellent! But it would only be 4 servings if I had for lunch. I had for dinner so had 2 servings over cauliflower instead of rice. I'll definitely make again. 4 WW pts per serving, I think
user vote
29 Okt 17 vom Mitglied: azzylee
Use homemade dressing, not commercial. Have no idea why "soup" is flagged as Not Ok, unless it's referring strictly to commercial soups; home made bone broth is wonderful for you.
user vote
28 Dez 11 vom Mitglied: beakerwill
easy to make. it was ok needs more spieces i think
user vote
27 Nov 11 vom Mitglied: vallieeidth
Fantastic!
user vote
22 Okt 09 vom Mitglied: rede2bslm

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 191 Kalorien in 1 Portion Indian Chicken Curry.
Kalorien Analyse: 26% fett, 13% kohlh, 61% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
800 kJ
10%
191 kcal
Fett
5,28g
8%
Gesättigte Fette
0,98g
5%
Transfette
0,03g
Einfach ungesättigte Fette
2,96g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,812g
Kohlenhydrate
6,13g
2%
Zucker
3,15g
4%
Ballaststoff
0,8g
Eiweiß
28,47g
57%
Salz
0,94g
16%
Cholesterin
69mg
Kalium
420mg
21%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
vom ETB*
(191 kal)
10% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (13%)
 
Fett (26%)
 
Eiweiß (61%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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