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Portionen:
4 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
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vom Mitglied: caroldiff

Savory Pork Tenderloin

Spices blending with tender pork cooked to perfection make an elegant meal.

Zutaten

Anleitung

  1. Preheat oven to 550 °F (290 °C)
  2. Remove roast from refrigerator. Season roast as desired.
  3. Estimate seasonings by the weight of meat used. Cover with Worcestershire sauce; rub spices on bottom and then on top of roast; salt, pepper, garlic, onion powder, herbs as desired (sage, rosemary, or thyme, Italian seasonings, or an herb mixture you like).
  4. Place seasoned roast in an uncovered roasting pan on parchment paper. Bake exactly 5 1/2 minutes per pound. Turn oven off and do not open oven door for 1 hour.
  5. Remove from oven and let rest 5 minutes to redistribute internal juices. Roast will be done, very slightly pink in the center, and very moist.
  6. Note: As soon as the roast comes out turn down the oven to 325 °F (160 °C). Check after 5 minutes; if the roast is too pink or rare put it back in for 5-10 minutes and check again. Be careful not to overcook. Great accompaniments include asparagus, green beans, and/or salad.
169 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
I am giving this recipe a 1 for the moment because I have not yet tried this recipe. However I would like to use the recipe but I do have a question. What is the serving size? The nutrition facts say "1 serving" but that is not the actual size of the serving. I would like to know how big of a serving yields the nutrition facts below.
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16 Dez 14 vom Mitglied: sabrinareisen
Very delicious plus saw it made on BL!
user vote
06 Mrz 11 vom Mitglied: Reva29

     
 

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Leckerer Snack, der kein Kochen erfordert.
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Einfach, lecker und einfach.
vom Mitglied: Janny84
Einfach, schmackhaft und kalorienarm.
vom Mitglied: Melanie xD
Weich, lecker und einfach zuzubereiten.

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Ernährungsübersicht:

Es sind 212 Kalorien in 1 Portion Savory Pork Tenderloin.
Kalorien Analyse: 26% fett, 4% kohlh, 70% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
888 kJ
11%
212 kcal
Fett
5,82g
8%
Gesättigte Fette
2,014g
10%
Einfach ungesättigte Fette
2,622g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,633g
Kohlenhydrate
2,2g
1%
Zucker
1,05g
1%
Ballaststoff
0,1g
Eiweiß
35,8g
72%
Salz
0,42g
7%
Cholesterin
110mg
Kalium
698mg
35%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
vom ETB*
(212 kal)
11% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (4%)
 
Fett (26%)
 
Eiweiß (70%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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