Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Beilagen
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: lettygaylor ![](https://m.ftscrt.com/static/member/be0e6a01-a3d5-45a3-9a98-2d1fb848a924_tiny.jpg)
Spinach Artichoke Spaghetti Squash
A healthier way to serve a favorite dip.
Zutaten
Anleitung
- In a pan heat oil over medium heat. Add onion and cook until tender, 5-8 minutes. Season with salt and pepper, then add garlic and cook until fragrant, about 60 seconds.
- Add in the sour cream, Swiss cheese, and half of the Parmesan cheese and stir until the cheese has melted and the mixture is smooth.
- Stir in the spinach and artichoke hearts and cook until the spinach has wilted. Stir in the cooked spaghetti squash.
- Transfer to a 9x13" baking dish and top with mozzarella and remaining Parmesan.
- Place under broiler for 2-3 minutes, or until cheese is melted and bubbly. Serve hot.
- Note: if you save the spaghetti squash halves, instead of using a baking dish, you can add half the mixture to each half of the squash then top with cheese and broil.
20 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Rezensionen
Makes 6-1 cup servings.
13 Jan 15 vom Mitglied: lettygaylor
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Ernährungsübersicht:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Es sind 197 Kalorien in 1 Portion Spinach Artichoke Spaghetti Squash.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien Analyse: 47% fett, 30% kohlh, 23% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
824 kJ
10%
197 kcal
Fett
10,25g
15%
Gesättigte Fette
5,55g
28%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
3,271g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,597g
Kohlenhydrate
14,72g
6%
Zucker
4,74g
5%
Ballaststoff
3,4g
Eiweiß
10,98g
22%
Salz
1,75g
29%
Cholesterin
26mg
Kalium
366mg
18%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (30%)
Fett (47%)
Eiweiß (23%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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