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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
25 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: patdnaseq

Cheese and Vegetable Stuffed Burgers

A tasty home-made burger that's sure to become a family favorite.

Zutaten

Anleitung

  1. Thoroughly combine ground beef, salt, garlic, pepper, and soy sauce.
  2. Divide mixture into 8 equal patties (patties should be thin).
  3. Combine remaining ingredients; divide evenly atop 4 patties.
  4. Place another patty on top of each; seal edges (extra burgers for other meals may be refrigerated at this point until ready to cook).
  5. Cook on a grill, or under your stove’s broiler, until done.
  6. Finally, top with cheese; when cheese has melted, the burger is ready to serve. As a serving suggestion, “make it a combo meal” by serving with cauliflower, mashed potatoes, a low-glycemic steamed veggie, such as asparagus, and a diet non-caffeinated beverage (could be H2O).
  7. Note: feel free to experiment with different burger seasonings, stuffings, and types of cheese, be as creative as you like!
  8. Note 2: the interesting thing about stuffed burgers is that some ingredients are "stuffed" into the middle of the burger, so as these ingredients cook, they season the meat and contribute to its juiciness.
861 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
This is the best thing since sliced bread! Loved It So Much! Great recipe!
user vote
22 Sep 07 vom Mitglied: Mandie160
Vorheriges 11 bis 11 von 11

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 175 Kalorien in 1 Portion Cheese and Vegetable Stuffed Burgers.
Kalorien Analyse: 32% fett, 5% kohlh, 62% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
732 kJ
9%
175 kcal
Fett
6,1g
9%
Gesättigte Fette
2,791g
14%
Transfette
0,388g
Einfach ungesättigte Fette
2,563g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,326g
Kohlenhydrate
2,31g
1%
Zucker
0,84g
1%
Ballaststoff
0,5g
Eiweiß
26,22g
52%
Salz
1,2g
20%
Cholesterin
71mg
Kalium
464mg
23%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
vom ETB*
(175 kal)
9% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (6%)
 
Fett (32%)
 
Eiweiß (62%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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