Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 25 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
|
vom Mitglied: patdnaseq
Cheese and Vegetable Stuffed Burgers
A tasty home-made burger that's sure to become a family favorite.
Zutaten
Anleitung
- Thoroughly combine ground beef, salt, garlic, pepper, and soy sauce.
- Divide mixture into 8 equal patties (patties should be thin).
- Combine remaining ingredients; divide evenly atop 4 patties.
- Place another patty on top of each; seal edges (extra burgers for other meals may be refrigerated at this point until ready to cook).
- Cook on a grill, or under your stove’s broiler, until done.
- Finally, top with cheese; when cheese has melted, the burger is ready to serve. As a serving suggestion, “make it a combo meal” by serving with cauliflower, mashed potatoes, a low-glycemic steamed veggie, such as asparagus, and a diet non-caffeinated beverage (could be H2O).
- Note: feel free to experiment with different burger seasonings, stuffings, and types of cheese, be as creative as you like!
- Note 2: the interesting thing about stuffed burgers is that some ingredients are "stuffed" into the middle of the burger, so as these ingredients cook, they season the meat and contribute to its juiciness.
861 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
|
Rezensionen
This is the best thing since sliced bread! Loved It So Much! Great recipe!
22 Sep 07 vom Mitglied: Mandie160
|
|
|
|
|
Dieses Rezept begutachten
Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Weitere Rezepte finden
|
Filtern durch Mahlzeit Typ
Hauptgerichte
Neuesten Rezepte
Gesund und leicht mit einfachen Zutaten.
|
Süß, feucht und köstlich.
|
Gesund, lecker und ballaststoffreich.
|
Schnelles, einfaches und schlichtes Frühstücksrezept.
|
|
Ein Rezept vorschlagen
Ernährungsübersicht:
|
|
Es sind 175 Kalorien in 1 Portion Cheese and Vegetable Stuffed Burgers.
|
|
Kalorien Analyse: 32% fett, 5% kohlh, 62% eiw. |
|
Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
732 kJ
9%
175 kcal
Fett
6,1g
9%
Gesättigte Fette
2,791g
14%
Transfette
0,388g
Einfach ungesättigte Fette
2,563g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,326g
Kohlenhydrate
2,31g
1%
Zucker
0,84g
1%
Ballaststoff
0,5g
Eiweiß
26,22g
52%
Salz
1,2g
20%
Cholesterin
71mg
Kalium
464mg
23%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (6%)
Fett (32%)
Eiweiß (62%)
|
|
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
|