Zu mein Kochbuch hinzufügen
Zu Ernärungstagebuch hinzufügen
Portionen:
12 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
15 Minuten
Kochzeit:
1 Std.
Mahlzeit Typ:
Vorspeisen
Beilagen
Brot und Backwaren
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: Kodibnb

Corn Casserole

A delicious baked corn treat with sour cream and cheddar cheese.

Zutaten

Anleitung

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
  2. In a large bowl, stir together the corn, corn muffin mix, sour cream, and melted butter.
  3. Pour into a greased 9x13" casserole dish.
  4. Bake for 45 minutes, or until golden brown.
  5. Remove from oven and top with cheddar.
  6. Return to oven for 5 to 10 minutes, or until cheese is melted.
  7. Let stand for at least 5 minutes and then serve warm.
346 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
This was very good! My kids liked it as well. Quick and easy to make.
user vote
02 Aug 12 vom Mitglied: alaskajerry
I have made this in stoneware in the microwave during the summer and don't even have to turn on the oven. I also modify it by using Fat Free Sour Cream, low fat Mozarella instead of cheddar and 1/3 cup olive oil instead of butter. My whole family loves it!
user vote
02 Jul 12 vom Mitglied: helenm629
For an event at Curves, one of our members brought this and mmmmm mmmmm good. It went really fast!!!!
user vote
15 Mai 12 vom Mitglied: nyllyn2004
While I would make some changes if I was making it for myself, (fat free sour cream, red fat cheese, light butter), this looks exactly like the recipe my cousin was trying to find to make on Thanksgiving, so I'm giving it to her!!!
user vote
20 Nov 11 vom Mitglied: Mcat62
Good! I drained the corn too.
user vote
13 Jul 11 vom Mitglied: Kemery9873
This was yummy, yummy, yummy! I didn't have any butter, so I substituted canola oil and it turned out wonderful!
user vote
09 Jan 11 vom Mitglied: amber shelly
I love this recipe. My family and I have done it at least 6 times already. Awesome. Remember that portion is key. You can have what you love in moderation.
user vote
31 Dez 10 vom Mitglied: Jasming
This is delicious, but hardly what I would consider eating on a diet!
user vote
31 Jan 10 vom Mitglied: Suzanne77598
This was excellent!!!!! You can't imagine it, until you try it. I drained the whole kernel corn, because I wanted it to be like corn bread, and I left off the cheese. It was like a moist corn bread/pudding!
user vote
18 Aug 09 vom Mitglied: ajay

     
 

Dieses Rezept begutachten



Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 

Weitere Rezepte finden

Filtern durch Mahlzeit Typ

Vorspeisen Beilagen Brot und Backwaren

Neuesten Rezepte

vom Mitglied: schlankeline1
Salziges, leckeres und einfaches Rezept.
vom Mitglied: evaschaefer
Leckerer Snack, der kein Kochen erfordert.
vom Mitglied: Peggy72!
Weiches, leckeres und kalorienarmes Dessert.
vom Mitglied: pookaella
Leichter, gesunder und leicht süßer Snack.

Ein Rezept vorschlagen

Ernährungsübersicht:

Es sind 255 Kalorien in 1 Portion Corn Casserole.
Kalorien Analyse: 58% fett, 33% kohlh, 9% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1068 kJ
13%
255 kcal
Fett
17,03g
24%
Gesättigte Fette
9,903g
50%
Einfach ungesättigte Fette
5,111g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,914g
Kohlenhydrate
22,09g
8%
Zucker
1,21g
1%
Ballaststoff
1,5g
Eiweiß
5,74g
11%
Salz
0,74g
12%
Cholesterin
50mg
Kalium
170mg
8%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
vom ETB*
(255 kal)
13% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (33%)
 
Fett (58%)
 
Eiweiß (9%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.