Zu mein Kochbuch hinzufügen
Zu Ernärungstagebuch hinzufügen
Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
30 Minuten
Kochzeit:
10 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: staceyg02

Grilled Vietnamese Chicken

So easy grilled Vietnamese style chicken, sure to become a favorite.

Zutaten

Anleitung

  1. Heat the grill.
  2. Place all the ingredients (except the chicken) in a shallow glass baking dish and stir them together.
  3. Make a few shallow slits across the chicken breast, going a little deeper in the thick end.
  4. Make a few shallow slits longways, resulting in a slight diamond pattern in the meat.
  5. Place the chicken in the marinade, making sure some gets into the slits.
  6. Leave the chicken to marinate for about 10-15 minutes to pick up the flavor. (Usually marinate them for a couple hours).
  7. Place the chicken on the grill and cook for about 8-10 minutes (until no longer pink), turning once during cooking.
496 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
superb!
user vote
17 Aug 17 vom Mitglied: IndyWinner
i didnt really like this recipe. it wasnt awful, but i wont be making it again. who knows maybe i didnt do it right, but the only thing i could taste was the molasses and the pepper. uninspiring. on the other hand i LOVED how tender the chicken came out when sliced like this, it absorbed the marinade so fast and i ended up cooking it in the same pan that i marinated it in since the marinade was shallow in the dish. i will be trying this technique with other recipes to see how it turns out :)
user vote
24 Mai 12 vom Mitglied: erikaann
This was shocked me at how good it was!!!! Hubbs loves it too and its easy! Have used marinate for other things like fish and pork and it is just so yummy! I probably use this one twice a month!!!
user vote
16 Mai 12 vom Mitglied: Smi1ey
Family gave it a thumbs up.
user vote
24 Mrz 12 vom Mitglied: Qweencole
This is good but the Vietnamese usually use a whole chicken and chop it into serving parts - no attention paid to what the "pieces" are. One of my favorites.
user vote
21 Mrz 12 vom Mitglied: oldrnwisr1
Made this for my family and they really liked it. I marinated the meat overnight so it was extra tender.
user vote
11 Nov 10 vom Mitglied: Mz T
Sounds really nice, although think I may change the molasses for honey. Thanks.
user vote
06 Okt 10 vom Mitglied: jen53
Didn't have fish sauce so I substituted some oyster sauce I had on hand. Might try again sometime with fish sauce, but as it was it was just so so.
user vote
17 Jan 10 vom Mitglied: lheeney

     
 

Dieses Rezept begutachten



Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 

Weitere Rezepte finden

Filtern durch Mahlzeit Typ

Hauptgerichte

Neuesten Rezepte

vom Mitglied: Mahe1110
Weich, lecker und ballaststoffreich.
vom Mitglied: Kathi__7
Proteinreiches, gesundes und einfaches Frühstück.
vom Mitglied: WilEe0713
Einfach, leicht und lecker. Perfekt zum Kaffee.
vom Mitglied: wepp86
Süßes, weiches und leckeres Frühstück.

Ein Rezept vorschlagen

Ernährungsübersicht:

Es sind 190 Kalorien in 1 Portion Grilled Vietnamese Chicken.
Kalorien Analyse: 31% fett, 21% kohlh, 48% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
796 kJ
10%
190 kcal
Fett
6,47g
9%
Gesättigte Fette
0,498g
2%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,364g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,441g
Kohlenhydrate
9,72g
4%
Zucker
6,06g
7%
Ballaststoff
0,3g
Eiweiß
22,6g
45%
Salz
2,58g
43%
Cholesterin
55mg
Kalium
208mg
10%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
vom ETB*
(190 kal)
10% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (21%)
 
Fett (31%)
 
Eiweiß (48%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.