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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: bmpace

Baked Cod

Tasty baked cod with a delicious creamy sauce.

Zutaten

Anleitung

  1. Preheat oven to 425 °F (210 °C).
  2. Place fish in an 11 x 7" baking dish coated with cooking spray.
  3. Combine lime juice, mayonnaise, onion powder, and pepper in a small bowl, and spread over fish.
  4. Sprinkle with breadcrumbs; drizzle with butter.
  5. Bake at 425 °F for 20 minutes or until fish flakes easily when tested with a fork. Sprinkle with parsley.
  6. Note: based on a recipe from Cooking Light.
501 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
made with plan Greek yogurt instead of mayo. also used light panko crumbs and very light parm
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26 Apr 20 vom Mitglied: calie8711
This Baked cod taste so good.
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08 Aug 19 vom Mitglied: selenadobbin-gillis
yuck
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02 Jun 18 vom Mitglied: david tanios
Instead of bread crumbs, sprinkle on fresh Parmesan cheese at the end.
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08 Mai 18 vom Mitglied: sharonmartin1
Made this last night and it was super easy and super good! We tried a similar recipe last week with tilapia but the taste and texture of the tilapia was really disappointing. Cod is mild and flaky and works very well with this recipe. This one will be a go to favorite!
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16 Jul 14 vom Mitglied: Kathykirk16
Wonderful...and filling...
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24 Mai 14 vom Mitglied: DeeTyme
Cooked again with the Lite Mayo and replaced the bread crumbs with Old Bay. Excellent! Whether you use bread crumbs or Old Bay, you will love this recipe.
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19 Mai 14 vom Mitglied: Chillie Willie
This was absolutely amazing!
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15 Jun 12 vom Mitglied: reneezeitler
Nice and moist but could have used a little kick. I used yogurt instead of mayo. My husband and I both liked it and I'll make it again but probably throw some other spices in.
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28 Mrz 12 vom Mitglied: JanetJake
This recipe is good. I used nonfat plain yogurt in place of the mayo, and I used a sprinkle of Herbamare in place of the onion powder. It was creamy and good.
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12 Nov 11 vom Mitglied: Jan Mc
1 bis 10 von 17 Weiter

     
 

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Neuesten Rezepte

vom Mitglied: Cera_Chaos
Gesund, lecker und ballaststoffreich.
vom Mitglied: ahrbs
Lecker, einfach und gesund.
vom Mitglied: yvi;-)
Weiches, leckeres und kalorienarmes Rezept.
vom Mitglied: Mahe1110
Weich, lecker und ballaststoffreich.

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Ernährungsübersicht:

Es sind 243 Kalorien in 1 Portion Baked Cod.
Kalorien Analyse: 27% fett, 18% kohlh, 55% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1017 kJ
12%
243 kcal
Fett
7g
10%
Gesättigte Fette
3,164g
16%
Einfach ungesättigte Fette
1,654g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,36g
Kohlenhydrate
10,84g
4%
Zucker
1,01g
1%
Ballaststoff
0,7g
Eiweiß
32,4g
65%
Salz
0,64g
11%
Cholesterin
76mg
Kalium
734mg
37%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
vom ETB*
(243 kal)
12% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (18%)
 
Fett (27%)
 
Eiweiß (55%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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