Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 40 Minuten
Mahlzeit Typ:
Suppen
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: 4deenie
Tex-Mex Turkey and Bean Chili
A tasty low fat chili recipe.
Zutaten
Anleitung
- Heat a Dutch oven or heavy 5-quart pot over medium. Add turkey bacon; cook, stirring occasionally, until crisp, 6 to 8 minutes.
- Raise heat to high; add ground turkey. Cook, stirring and breaking up meat with a spoon, until no longer pink, 8 to 10 minutes.
- Add chopped onion, chopped garlic cloves and chopped jalapeno (remove seeds). Cook until soft, stirring often, about 5 minutes.
- Stir in chili powder, unsweetened cocoa powder and ground cumin, cook, stirring, until fragrant, about 1 minute.
- Add diced tomatoes in juice, unsulfured molasses, water, and salt; bring to a boil.
- Reduce heat and simmer 15 minutes.
- Add drained and rinsed pinto beans.
- Cook until liquid has thickened. About 20 minutes.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 320 Kalorien in 1 Portion Tex-Mex Turkey and Bean Chili.
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Kalorien Analyse: 11% fett, 48% kohlh, 41% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1340 kJ
16%
320 kcal
Fett
4,18g
6%
Gesättigte Fette
1,295g
6%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,374g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,349g
Kohlenhydrate
41,04g
16%
Zucker
11,09g
12%
Ballaststoff
10,2g
Eiweiß
35,2g
70%
Salz
2,12g
35%
Cholesterin
62mg
Kalium
500mg
25%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (48%)
Fett (11%)
Eiweiß (41%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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