Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A real creamy mac & cheese dish.
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- In a small saucepan over medium heat, melt butter. Whisk in flour and salt. Gradually whisk in milk.
- Simmer over low heat, stirring frequently, until the sauce thickens, about 4 to 6 minutes. Add half the cheese and stir until melted.
- Pour the cooked elbow macaroni into an 8x8" glass baking dish. Pour sauce over noodles, then mix. Sprinkle remaining cheese over the top.
- Bake until heated through and the cheese on top has melted, 20 to 25 minutes.
- Serve warm or chilled.
- Note: based on recipe from "OK, So Now You're a Vegetarian" by Lauren Butts.
49 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
ahhhhh...wonderful M&C
22 Mai 10 vom Mitglied: changeup
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6pts for a serving.. Sounds yummy
24 Apr 08 vom Mitglied: muncygirl
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 290 Kalorien in 1 Portion Mac & Cheese.
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Kalorien Analyse: 20% fett, 43% kohlh, 37% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1214 kJ
15%
290 kcal
Fett
6,49g
9%
Gesättigte Fette
3,886g
19%
Einfach ungesättigte Fette
1,81g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,356g
Kohlenhydrate
31,43g
12%
Zucker
13,61g
15%
Ballaststoff
0,8g
Eiweiß
26,94g
54%
Salz
4,21g
70%
Cholesterin
22mg
Kalium
437mg
22%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (43%)
Fett (20%)
Eiweiß (37%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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