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Portionen:
2 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
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vom Mitglied: tuchler814

Whole Wheat Pasta with Vegetables

A light pasta with very little fat with veggies that can be substituted for what is available.

Zutaten

Anleitung

  1. Chop pepper, onion, broccoli into bite-size pieces. Mince or press garlic. Begin to prepare pasta as directed.
  2. Heat olive oil in frying pan over medium heat. Add chopped broccoli, then pepper and onion after broccoli cooks for about a minute, and continue to cook until vegetables are slightly softened and chicken stock is reduced to half. Stir occasionally, add garlic.
  3. Add chicken stock, and salt and pepper to taste, simmer about 5 minutes.
  4. Add spinach, and combine until cooked down.
  5. Drain pasta and return to pot.
  6. Toss in vegetables and serve.
  7. Garnish with grated parmesan cheese, if desired.
43 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
sounds very nutritious.
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19 Jun 10 vom Mitglied: misliz

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 479 Kalorien in 1 Portion Whole Wheat Pasta with Vegetables.
Kalorien Analyse: 22% fett, 61% kohlh, 17% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
2004 kJ
24%
479 kcal
Fett
12,34g
18%
Gesättigte Fette
3,442g
17%
Einfach ungesättigte Fette
6,207g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,488g
Kohlenhydrate
78,72g
30%
Zucker
6,88g
8%
Ballaststoff
11,2g
Eiweiß
21,92g
44%
Salz
1,4g
23%
Cholesterin
11mg
Kalium
943mg
47%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
24%
vom ETB*
(479 kal)
24% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (61%)
 
Fett (22%)
 
Eiweiß (17%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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