Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 50 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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All the flavors of chicken tamales made in a fraction of the time.
Zutaten
Anleitung
- Preheat oven to 400 °F (205 °C). Lightly spray a 13"X9" baking dish with cooking spray. Set aside.
- In a large bowl combine the corn muffin mix, cream style corn, eggs, milk, chili powder, cumin, and 1/2 cup cheese. Stir till combined then pour into baking dish. Bake 20 minutes.
- Remove from oven and use a knife to pierce the cornbread mixture several times all over. Pour the enchilada sauce all over the top. Then top with the chicken and remaining cheese. Bake for an additional 20 minutes.
- Let cool for 10 minutes before slicing into pieces and serving with optional toppings: diced tomato, sour cream, shredded lettuce, sliced black olives, chopped green onions, finely chopped cilantro, and/or salsa.
66 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
cut into 8 even pieces
26 Mrz 16 vom Mitglied: lettygaylor
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 282 Kalorien in 1 Portion Chicken Tamale Casserole.
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Kalorien Analyse: 29% fett, 43% kohlh, 29% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1180 kJ
14%
282 kcal
Fett
8,8g
13%
Gesättigte Fette
3,952g
20%
Transfette
0,01g
Einfach ungesättigte Fette
1,51g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,434g
Kohlenhydrate
29,7g
11%
Zucker
9,88g
11%
Ballaststoff
2,3g
Eiweiß
20g
40%
Salz
1,56g
26%
Cholesterin
97mg
Kalium
62mg
3%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (42%)
Fett (29%)
Eiweiß (29%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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