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Portionen:
8 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Beilagen
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vom Mitglied: arathena

Thai Red Curry with Vegetables

A coconut milk, red curry Thai recipe with vegetables.

Zutaten

Anleitung

  1. Sauté garlic minced in peanut oil on medium heat, add curry paste.
  2. After sauteed, add in coconut milk, fish sauce, chicken broth, and heat to a boil stirring occasionally.
  3. Add in remaining vegetables and simmer on low heat until the potatoes are soft, approximately 20 minutes. If not using potatoes, judge on carrots or broccoli.
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Rezensionen 
You can easily exclude vegetable components of this recipe or even add in others! You can also add in a meat like chicken or beef. Easily makes leftovers for lunch. Serve over white or brown rice. Add chili sauce for spice. Tastes great! I used this recipe often when i needed to lower my cholesterol.
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07 Mrz 09 vom Mitglied: arathena

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 163 Kalorien in 1 Portion Thai Red Curry with Vegetables.
Kalorien Analyse: 50% fett, 41% kohlh, 8% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
684 kJ
8%
163 kcal
Fett
9,81g
14%
Gesättigte Fette
5,549g
28%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,381g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,013g
Kohlenhydrate
18,15g
7%
Zucker
5,76g
6%
Ballaststoff
2,6g
Eiweiß
3,63g
7%
Salz
1,77g
29%
Cholesterin
0mg
Kalium
317mg
16%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
vom ETB*
(163 kal)
8% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (42%)
 
Fett (50%)
 
Eiweiß (8%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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